Ligue 1: már a Messi nélküli időszakra készül a PSG

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.26. 17:51
null
A PSG már a Lionel Messi nélküli időszakra készül? (Fotó: Getty Images)
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a francia Paris Saint-Germain már arra készül, hogy nyáron távozik a hétszeres aranylabdás Lionel Messi a csapattól, s helyére több támadót is kiszemeltek a párizsiak.

 

A Le Parisien írta meg, hogy a PSG-vel 2021-ben kétéves szerződést kötő Lionel Messi az előző idény végén azonos feltételek mellett elvi megállapodást kötött szerződéshosszabbításáról, de a világbajnoki cím megszerzése után a 35 éves labdarúgó szeretné megemeltetni fizetését.

A hírek szerint viszont nem az argentin pénzügyi igényei hátráltatják a tárgyalásokat, hanem az, hogy Messi tudni szeretné, hogyan alakul a PSG következő idénye, s ki lesz Christophe Galtier utódja.

Ugyanakkor a párizsiak mintha lemondtak volna Messiről, hiszen a hírek szerint nyáron szeretnék megszerezni a Tottenham Hotspur angol válogatott csatárát Harry Kane-t, akiért 100 millió eurót fizethet a francia csapat.

A PSG-nek viszont több más opciója is van a támadószekció megerősítésére, hiszen az olasz FootMercato már arról számolt be, hogy a Napoli nigériai csatárának, Victor Osimhennek az ügynöke, Roberto Calenda Luis Campossal, a francia csapat sportigazgatójával tárgyalt, ugyanakkor a labdarúgó nem szeretne Párizsba igazolni. Amennyiben viszont mégis Osimhen lenne a PSG célpontja, a nápolyiak vélhetően 150 millió euró alatt nem engednék el őt.

A Le Parisien viszont azt is tudni véli, hogy a Paris Saint-Germainnél Marcus Thuram, Randal Kolo Muani, sőt, Romelu Lukaku is kiszemeltek között van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik