Hazard: Jó, hogy elmondhatom a gyermekeimnek, hogy példakép vagyok a Real Madridnál. Vagyis…

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.11. 14:59
null
Eden Hazard-t Lille-ben köszöntötték (Fotó: Getty Images)
Érdekes, tréfás kijelentést tett egykori francia csapatánál, a Lille-nél tett látogatása során az angol Chelsea és a spanyol Real Madrid egykori játékosa, a visszavonulását ősszel bejelentő Eden Hazard.

A 33 éves exlabdarúgó még tinédzserként igazolt a Lille-hez, melyet 2012-ig erősített, amikor a Chelsea figyelt fel rá és szerződtette. 

Eden Hazard a londoni kékeknél összesen 352 mérkőzésen lépett pályára 2012 és 2019 között, majd úgy tűnt, pályafutásában újabb szintet lép, amikor a Real Madrid szerződtette.

A belga kiválóság a „királyiaknál” azonban finoman fogalmazva sem tudta hozni azt a teljesítményt, mint a Chelsea-nél, így nem csoda, hogy négy év alatt csupán 76 mérkőzésen lépett pályára (hét gól és 12 gólpassz a mérlege).

Hazard azonban a Real Madrid előtti két csapatánál is ikonná vált. A belga labdarúgót most a Lille köszöntötte a csapat Rennes elleni mérkőzésén, ám ott Hazard meglepő kijelentést tett/elszólást vétett.

„Jó hogy elmondhatom a gyermekeimnek, hogy példakép vagyok a Real Madridnál. Vagyis a Lille-nél” – mondta Eden Hazard a köszöntés során.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik