Videó: a kockás mintás szurkolóhölgy elárulta, egy legendás sportoló a férfiideálja

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.13. 14:49
A 2021-ben rendezett labdarúgó Európa-bajnokságon tűnt fel, de a katari világbajnokságon „robbant be a köztudatba” Ivana Knöll, aki azóta a horvátok legismertebb szurkolója lett. A 30 éves modell a Barstool Sportsnak elárulta, hogy a hírességek között ki a férfiideálja – hívta fel a figyelmet a Sportbible.
IVANA KNÖLLRŐL A VB-N KÉSZÜLT FOTÓKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Fotó: instagram.com/knolldoll)
IVANA KNÖLLRŐL A VB-N KÉSZÜLT FOTÓKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Fotó: instagram.com/knolldoll)

„Tudod, ki nálam az első? Van egy srác, aki számomra a legjobb a legjobbak között. Ez a híresség pedig Volodimir Klicsko! Ő az én férfiideálom!” – jelentette ki Ivana Knöll.

Volodimir Klicsko a testvérével, Vitalijjal a profi ökölvívás legendás alakjai. Az egykori nehézsúlyú világbajnok bokszoló amatőrként olimpiai bajnok volt – a hivatásosok között 69 mérkőzéséből 64-et nyert meg, és ötször maradt alul. Az ukrán sportoló 2013-ban vette feleségül Hayden Panettiere színésznőt, akitől egy kislánya van. A pár 2018-ban vált el.

Volodimir Klicsko Ivana Knöll ideálja (Fotó: Getty Images)
Volodimir Klicsko Ivana Knöll ideálja (Fotó: Getty Images)

Ivana Knöll egyébként úgy érkezett meg a katari labdarúgó-világbajnokságra, hogy nagyjából 300 ezer követője volt, mostanra azonban már 3.6 millió van neki. Olvashattunk olyan véleményeket is, hogy ő volt minden idők legszexisebb szurkolója a világbajnokságokon. Elárulta, hogy nemcsak a drukkerek, hanem a futballisták is megtalálták őt, többen is ráírtak.

„Emlékszem, néhány játékos úgy írt rám, hogy hogy vagyok meg hasonlók. De voltak olyanok is, akik előre bocsánatot kértek a horvátok másnapi vereségéért. Nekik csak azután válaszoltam, hogy kikaptak” – mondta.

Az egyik Instagram-bejegyzésében azt írta, hogy 2022 volt élete legcsodálatosabb éve, mivel rengeteget utazott és csodálatos embereket ismert meg a világ minden tájáról. Örül annak, hogy kiemelt sporteseményeken és divatbemutatókon is meg tudott jelenni, s büszke arra, hogy képviselhette a hazáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik