Eb 2020: eldőlt, Gárdonyban készül a francia válogatott

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.05.21. 18:02
null
Gárdonyban készül és száll meg a francia válogatott (Fotó: AFP)
Megerősítették, nem csupán Gárdonyban száll meg a francia labdarúgó-válogatott, de ott is készül a június közepén kezdődő Európa-bajnokság előtt és alatt – adta hírül az NB III Nyugati csoportjában szereplő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő hivatalos oldala.

 

A franciák a helyszíni bejárások után – amelyen részt vett a nemzetközi és a hazai labdarúgó-szövetség delegációja, valamint a francia csapat vezetősége – döntöttek Gárdony mellett az impozáns környezet és a nagyszerű infrastrukturális feltételek miatt. Karim Benzemáék a Vital Hotel Nautisban laknak majd, a tréningjeiket pedig a centerpályán fogják tartani.

A világbajnoknak a tervek szerint lesz nyílt edzése is a Parkerdőben, ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatják az érdeklődőket.

A FRANCIA EB-KERET
KAPUSOK: Hugo Lloris
(Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Mike Maignan (Lille)
VÉDŐK: Benjamin Pavard (Bayern München), Léo Dubois (Lyon), Raphaël Varane (Real Madrid), Kurt Zouma (Chelsea), Presnel Kimpembe (PSG), Clément Lenglet (FC Barcelona), Lucas Hernandez (Bayern München), Lucas Digne (Everton), Jules Koundé (Sevilla)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: N'Golo Kanté (Chelsea), Paul Pogba (Man. United), Adrien Rabiot (Juventus), Corentin Tolisso (Bayern München), Moussa Sissoko (Tottenham), Thomas Lemar (Atlético Madrid)
TÁMADÓK: Marcus Thuram (Mönchengladbach), Kingsley Coman (Bayern München), Kylian Mbappé (PSG), Antoine Griezmann (FC Barcelona), Olivier Giroud (Chelsea), Karim Benzema (Real Madrid), Wissam Ben Yedder (Monaco), Ousmane Dembélé (FC Barcelona)

EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
További csoportok, helyszínek, menetrend – EB-ADATBANK!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik