Verstappen: elképesztő befejezés!; Korea-verés a kézilabda-vb zárásaként

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.12. 23:42
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Aki látta, sosem feledi: Max Verstappen az F1 világbajnoka. Zsoldos Barna és Tóth Anita kétoldalas összeállításában nemcsak a futam részleteiről, a bíráskodásról és az elutasított óvásokról esik szó, hanem a friss világelső is elmeséli ennek a zaklatott évnek a történéseit, és a Red Bull-pilóta pályafutásának fejlődési ívét is megmutatjuk.
• Aki látta, sosem feledi: Max Verstappen az F1 világbajnoka.
Zsoldos Barna és Tóth Anita kétoldalas összeállításában nemcsak a futam részleteiről, a bíráskodásról és az elutasított óvásokról esik szó, hanem a friss világelső is elmeséli ennek a zaklatott évnek a történéseit, és a Red Bull-pilóta pályafutásának fejlődési ívét is megmutatjuk.

Kikapott a Fradi, újra tabellaelső lett a Kisvárda. A labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnapi játéknapjáról három oldalon minden, amit tudni érdemes: gólok, statisztikák, elemzések és osztályzatok.

A vége szép lett, majdnem tét nélkül, de legyőzte Dél-Koreát a női kézilabda-válogatott. Golovin Vlagyimir együttesének utolsó vb-meccséről elemzés, szakértői vélemény és nyilatkozatok másfél oldalon. Papp Bálint és Nedelykov Tamás spanyolországi jelentése.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Az 1961-ben túrázó magyarokkal, 1901–1902 enyhe telével és az 1971-es női kézilabda-vb-n elmaradt címvédéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik