F1: Schumacher állapota javul, de hosszú még az út

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.23. 14:03
null
Az út még nagyon hosszú: Michael Schumachernek a rehabilitáció során is óriásit kell küzdenie (Fotó: Action Images, archív)
Sabine Kehm, a kis híján végzetes síbalesetét követően lábadozó Michael Schumacher menedzsere a német RTL-nek azt mondta: a hétszeres Formula–1-es világbajnok pilóta állapota lassan javul, ám nagyon hosszú út áll még előtte rehabilitációja során.

Michael Schumachert hosszú kóma és kórházi kezelés után szeptember közepén engedték haza családi otthonába, itt folytatják rehabilitációját.

„Michael állapota javul, de vegyük figyelembe a sérülése súlyosságát is. A rehabilitáció zajlik, Michael előtt még hosszú és nehéz út áll” – mondta Sabine Kehm.

„Nem ígérhetek prognózist, mert jelen szituációban ez nem lehetséges. Apró lépésekkel halad előre a rehabilitáció során, türelem és idő kell még.”

„Továbbra is csak ismételni tudom, a család boldog és meghatott attól a támogatástól, amelyben részesült. Hiszek abban, hogy a pozitív energiák segítenek a gyógyulásban is, és köszönjük a rengeteg biztatást. Optimisták vagyunk, a legjobbakat reméljük – a ti erőtök ad nekünk is erőt, hogy támogassuk Michaelt harcában. Mindenki megértette, hogy nyugalom és türelem kell a helyzet kezeléséhez, és ehhez szükséges a magánélet szentségének megőrzése is” – folytatta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik