F1: Ocon bejáratta az Alpine-t Silverstone-ban – videó

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.03. 16:34
Túl van az első körein az Alpine 2021-es autója. Az A521-est a keddi bemutató után Esteban Ocon vitte pályára Silverstone-ban.

Kedden mutatta meg a nagyvilágnak a Renault-ból átalakult Alpine az első Formula–1-es autóját. Ahogyan az ilyenkor megszokott, a hivatalos leleplezés után nem sokkal ki is próbálták a négykerekűt, amelyre a silverstone-i pályán került sor. Az autót először Esteban Ocon vezethette, az istálló másik versenyzője, a két év kihagyás után visszatérő Fernando Alonso a koronavírus-járvány miatti szigorítások miatt nem tudott Nagy-Britanniába utazni.Kedden mutatta meg a nagyvilágnak a Renault-ból átalakult Alpine az első Formula–1-es autóját. Ahogyan az ilyenkor megszokott, a hivatalos leleplezés után nem sokkal ki is próbálták a négykerekűt, amelyre a silverstone-i pályán került sor. Az autót először Esteban Ocon vezethette, az istálló másik versenyzője, a két év kihagyás után visszatérő Fernando Alonso a koronavírus-járvány miatti szigorítások miatt nem tudott Nagy-Britanniába utazni.

Az A521-es első bejáratásáról nem sokat közöltek az Alpine-nál, csupán az alábbi rövid videót tették közzé arról, ahogyan felbőg a motor az autóban, majd Ocon elhagyja vele a garázst és a bokszutcát.


Az A521-es első méterjei mellett mellesleg a mai napon az istálló versenyzőinek új sisakfestését is megtekintettük. Íme, Ocon és Alonso 2021-es bukósisakja – vagyis az utóbbinak inkább csak a festése.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik