F1: Button nem érti, miért kötekszik vele a főnöke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 10:41
Ron Dennis McLaren-igazgató szerint Jenson Buttonnak össze kellene szednie magát. A 2009-es világbajnok azonban úgy véli, mindent belead, s nem érti főnökét, miért kezdte el az ujjal mutogatást.

„Elégedett vagyok a pilótáinkkal, mindketten igyekeznek. Kevin szereplése amolyan ébresztő Jenson számára. Gondolhatnánk, Kevin jó választás volt, de ott motoszkál bennem, hogy Jensonnak össze kellene szednie magát, hiszen világbajnokként illene rendszeresen legyőznie a csapattársát. Természetesen örülnék neki, ha jobban próbálkozna, hiszen jól fizetett autóversenyző” – mondta Dennis, akinek szavaival szembesítették Buttont. A 2009-es világbajnok nem volt felhőtlenül boldog.Dennis, akinek szavaival szembesítették Buttont. A 2009-es világbajnok nem volt felhőtlenül boldog.

„Talán Ron motivációs gyakorlatokat végez – mondta Button. – Abban a helyzetben, amiben tizennyolc hónapja vagyunk, senkinek sem könnyű, az egész csapatnak jobban kell dolgoznia, az ujjal mutogatás nem megoldás. Valamiért ide jutott a csapat, és ki is tudunk majd kászálódni a helyzetünkből, nem érdemes ilyen felületes kijelentéseket tenni. Pontosan tudom, hogy mindenben száz százalékot nyújtok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik