F1: megoszlanak a vélemények Schumacher állapotáról

Vágólapra másolva!
2014.07.15. 11:33
Bár a napokban Corinna Schumacherre hivatkozva elterjedt a német bulvársajtóban, hogy a decemberben síbalesetet szenvedő Michael Schumacher állapota folyamatosan javul, Gary Hartstein, az F1 korábbi főorvosa újfent borúlátóan nyilatkozott a hétszeres világbajnokról.

„Javul az állapota, persze nagyon lassan, de javul” – ezt a mondatot idézte a Neue Post Corinna Schumachertől, aki a decemberi baleset óta először jelent meg nyilvános eseményen, egy lovasversenyen. Korábban csak Sabine Kehm menedzseren keresztül kommunikált a család a sajtóval, s ez a nyilatkozat is nyúlfarknyi volt, de legalább reményt ad a Schumacherért aggódóknak.

Gary Hartstein, aki a baleset óta rendszeresen igyekezett blogjában elmagyarázni a szurkolóknak, mi a helyzet – bár közvetlenül sohasem értekezett a legendás pilóta orvosaival és hozzátartozóival –, akárcsak Schumacher Grenoble-ból Lausanne-ba szállítása után, ezúttal is óvatosan fogalmazott.

„Sajnos minimális a valószínűsége annak, hogy Michael állapota olyan jó, mint amiben mindannyian reménykedünk. Corinna valamilyen szinten képes lehet kommunikálni vele, de bármi több maga lenne a csoda” – írta Hartstein.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik