F1: Száraz versenyen van keresnivalónk - Hamilton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 21:12
Lewis Hamilton szerint száraz versenyen nem reménytelen a Mercedes helyzete a Kanadai Nagydíjon. Az angol pilóta tartja magát ahhoz, hogy az autója közel sem olyan kíméletlen a gumikkal, mint a korábbi versenyeken.

„A gumik egyáltalán nem kopnak az autón. A Ferrari és a Red Bull fél másodperccel gyorsabb nálunk körönként, de nem tudhatjuk, mennyi üzemanyaggal gyakoroltak. Fantasztikus volt az autó pénteken, ha száraz lesz a verseny, van keresnivalónk– mondta a második rajtkockát megszerző Lewis Hamilton. – Az időmérőn az utolsó köröm nagyon jó volt, de a pálya vége vizes volt, megcsúszott a kocsi a sikánban, így második lettem."Lewis Hamilton. – Az időmérőn az utolsó köröm nagyon jó volt, de a pálya vége vizes volt, megcsúszott a kocsi a sikánban, így második lettem."

Csapatfőnöke, Ross Brawn kiemelte, rengeteg csapda volt elrejtve az időmérőn, de a Mercedes szépen ellavírozott közöttük. „Attól tartok, hogy a versenyen olyan pályával találkozunk, amelyhez még nem volt szerencsénk a hétvégén, és meglepetések érnek minket. Nem kopnak el a gumik, csak csökken a teljesítményük" – mondta Brawn.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik