Felipe Massa minden téren javulást remél a Ferraritól Barcelonáig

Vágólapra másolva!
2007.04.27. 14:17
A Bahreini Nagydíjon győztes Felipe Massa reméli, a Ferrari minden téren javul az 58. Formula 1-es világbajnokság következő, barcelonai futamáig. A maranellói csapat brazil pilótája szerint autójának teljesítménye az időmérő edzéseken és a viadalokon is jobb lehet, de természetesen nem állítja azt, hogy most nagy gondokkal küszködnének.
Felipe Massa Barcelonában is ünnepelni akar
www.autosport.com
Felipe Massa Barcelonában is ünnepelni akar
Felipe Massa Barcelonában is ünnepelni akar
www.autosport.com
Felipe Massa Barcelonában is ünnepelni akar

Szavazás

Ön szerint ki lesz a világbajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
„Ha megnézzük a legutóbbi két versenyt, akkor egyértelműen észrevehetjük, hogy Malajziában nem voltunk elég jók, viszont Bahreinben ismét kiváló versenytempót értünk el. Most arra kell figyelnünk, hogy a lehető legtöbb területen javuljon az autón: az időmérő edzésen és a versenyen is előreléphetünk” – mondta Massa a Ferrari internetes oldalának adott interjújában.

A brazil pilóta a szahíri sikernek köszönhetően az összetett verseny negyedik helyén áll, hátránya 5 pont az éllovas trióval (Fernando Alonso, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton) szemben. A konstruktőrök között az éllovas McLaren 5 ponttal előzi meg a Ferrarit.

„Mindent alaposan kielemzünk, s megpróbálunk javulni a spanyolországi versenyre, még akkor is, ha az utolsó futam kiválóan alakult a számunkra. Ez a Ferrari habitusa, s ez nagyszerű dolog. Három verseny után elérkeztünk a világbajnokság egyik kulcspillanatához, hiszen a legjobbak azonos pontszámmal állnak. Nagyon szoros a csata, emiatt még fontosabbá vált a kemény munka, hogy a lehető legtöbb területen javítsunk az autón” – jelentette ki a dél-amerikai versenyző.

Massa szerdán hazájában ünnepelte 26. születésnapját, majd jövő héten részt vesz a hétfőtől szerdáig tartó barcelonai Formula-1-es teszten. A Spanyol Nagydíjra május 11-13-án kerül sor a katalán város aszfaltcsíkján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik