Folyamatosan kell szállítani a jó eredményeket

Vágólapra másolva!
2007.01.25. 13:02
Jenson Button és Rubens Barrichello legfontosabb feladata, hogy folyamatosan „szállítsa” a jó eredményeket az 58. Formula-1-es világbajnokságban. A Honda-csapat az állandóságra törekszik, vagyis nem elégszik meg egy-két kiugró eredménnyel. Erről Nick Fry csapatvezető beszélt csütörtökön a barcelonai sajtótájékoztatón.
AZ RA107
www.autosport.com
AZ RA107
AZ RA107
www.autosport.com
AZ RA107

„Egyszerű célokat tűztünk erre az évre. Először is: végig versenyben kell lennünk a jó helyezésekért. Ez olyan cél, amelyet a jelenlegi és a korábban BAR néven szerepelt csapat sem tudott megvalósítani” – jelentette ki Fry, majd hozzátette: - Tavaly ígéretesen kezdtük a szezont, majd az év végén is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Az idény közepén azonban néhány futamon gyengén szerepeltünk, s ez egyértelműen csalódást okozott. Még legjobb évünkben, 2004-ben is gondjaink voltak a szezon közepén”.

Nick Fry hozzátette: természetesen az is a kiemelt „feladatok” közé tartozik, meg a csapat valamelyik versenyzője megismételje Jenson Button tavalyi, magyarországi győzelmét.

Jenson Button és Rubens Barrichello a csütörtöki sajtótájékoztatón
Reuters
Jenson Button és Rubens Barrichello a csütörtöki sajtótájékoztatón

„Szeretnénk-e ismét nyerni? Természetesen. Tavaly végre megszereztük első győzelmünket, ízelítőt kaptunk a siker ízéből, s egyértelmű, hogy ismételni szeretnénk. Az idei versengés rendkívül kemény lesz, az elmúlt években megszokottnál több csapat pályázik a dobogóra. Biztos vagyok abban, hogy ismét lesz futamgyőzelmünk, talán több is, mint 2006-ban. Egy biztos, senki sem veheti fel velünk a versenyt a csapatmunkánkkal és elszántságunkkal” – jelentette ki bizakodóan a Honda csapatfőnöke.

A csapat idén is Jenson Buttonnak és Rubens Barrichellónak szavazott bizalmat, vagyis töretlen bizalmat élvez a Formula-1 két tapasztalt pilótája.

A csütörtöki sajtóbemutató előtt az istálló már kipróbálta idei autóját, amelynek 2007-es festésével azonban csak februárra készülnek el. Így az RA107 kódjelű kocsi külseje egyelőre átmeneti.

Szavazás

Melyik Formula-1-es csapat nyeri 2007-ben a konstruktőrök versenyét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik