Női BL: a Rangers ellen kezdi a selejtezőt az FTC

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.24. 13:51
null
A Rangers ellen kezdi a BL-t a Ferencváros (fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/noi-csapat/hirek/eldolt-megvan-az-ftc-elso-ellenfele-a-bl-selejtezoben" target="_blank">fradi.hu</a>)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában pénteken elkészítették a női labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első szakaszát, melynek értelmében a Ferencvárosi TC a skót Rangers ellen kezdi a sorozatot – írja a fradi.hu

A Ferencváros az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiemeltként, az úgynevezett bajnoki ágon játszhat a kvalifikáció során, melynek első körében egy négycsapatos minitornán lép pályára egy egyelőre ismeretlen helyszínen.

A pénteki sorsoláson az FTC-t a második csoportba sorolták, melyben a görög PAOK várta még kiemeltként ellenfelét, amely a walesi Swansea lett, míg a Ferencváros a skót Rangersszel találkozik.

Az első játéknapon (augusztus 18., csütörtök) a kiemeltek a nem kiemeltekkel játszanak, a győztesek pedig egymással vívnak meg augusztus 21-én. Ennek a találkozónak a győztese pedig továbbjut a második fordulóba, amelyben a 14 csapat által vívott hét, oda-vissza vágós párharc győztese jut be a BL 16 csapatos csoportkörébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik