S. T. J. 2020.07.10 23:31 Frissítve: 2020.07.11 22:38

Ezt kifogták! – sorsoltak a BL-ben; Ez már a Stájer GP

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.Alighanem most valamelyik felkészülési tornán szerepelne a magyar válogatott, ha sikeresen megvívja az olimpiai selejtezőt – legalábbis így vélekedik Medgyessy Dóra, a két hete Debrecenben készülő 3x3-as női kosárlabda-válogatott vezére. A lapunknak adott interjúban a DVTK irányítója arról is beszélt, hogy szeptemberben Belgium esetleg 3x3-as Európa-bajnokságot rendez 12 csapat részvételével, ám mivel a magyar együttes nincs az első tízben a pontlista alapján, kérdés, ott lenne-e a két meghívott közt. A nagyválogatottságról viszont már lemondott.

Sűrű napjai voltak a múlt héten Sebők Balázsnak. A finn élvonalbeli KalPánál szerződését tavasszal meghosszabbító 46-szoros válogatott center megkérte kedvese kezét! A hokis tavaly januárban öt hónapon belül harmadszor szenvedett agyrázkódást, és emiatt igen korán véget ért az idénye, most meg a világjárvány rövidítette le az évadot, de a Nemzeti Sportnak azt mondta, utóbbin viszonylag hamar túltette magát. Az NHL-es álmait ellenben nem adta fel, s szerinte jó lehetőségnek tűnik, hogy 32. együttesként jövőre csatlakozik a Seattle is.

Megadatott neki, hogy magyar versenyzőként a Magyar Nagydíjon mutatkozzon be, s ezért hálás a sorsnak. A Formula–1-ben és az oda vezető úton szerzett tapasztalatai egy ötvenéves bölcsességével vértezték fel huszonévesen, Baumgartner Zsolt mégsem változtatna semmin. A személyiségén sem – amiből talán hiányzott az egó... A július 17. és 19. között sorra kerülő Magyar Nagydíj előtt az első és egyetlen magyar Formula–1-es pilótával beszélgettünk, az interjút Hosszabbítás mellékletünkben olvashatják.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.