S. T. J. 2020.07.10 23:31 Frissítve: 2020.07.11 22:38

Ezt kifogták! – sorsoltak a BL-ben; Ez már a Stájer GP

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.Alighanem most valamelyik felkészülési tornán szerepelne a magyar válogatott, ha sikeresen megvívja az olimpiai selejtezőt – legalábbis így vélekedik Medgyessy Dóra, a két hete Debrecenben készülő 3x3-as női kosárlabda-válogatott vezére. A lapunknak adott interjúban a DVTK irányítója arról is beszélt, hogy szeptemberben Belgium esetleg 3x3-as Európa-bajnokságot rendez 12 csapat részvételével, ám mivel a magyar együttes nincs az első tízben a pontlista alapján, kérdés, ott lenne-e a két meghívott közt. A nagyválogatottságról viszont már lemondott.

Sűrű napjai voltak a múlt héten Sebők Balázsnak. A finn élvonalbeli KalPánál szerződését tavasszal meghosszabbító 46-szoros válogatott center megkérte kedvese kezét! A hokis tavaly januárban öt hónapon belül harmadszor szenvedett agyrázkódást, és emiatt igen korán véget ért az idénye, most meg a világjárvány rövidítette le az évadot, de a Nemzeti Sportnak azt mondta, utóbbin viszonylag hamar túltette magát. Az NHL-es álmait ellenben nem adta fel, s szerinte jó lehetőségnek tűnik, hogy 32. együttesként jövőre csatlakozik a Seattle is.

Megadatott neki, hogy magyar versenyzőként a Magyar Nagydíjon mutatkozzon be, s ezért hálás a sorsnak. A Formula–1-ben és az oda vezető úton szerzett tapasztalatai egy ötvenéves bölcsességével vértezték fel huszonévesen, Baumgartner Zsolt mégsem változtatna semmin. A személyiségén sem – amiből talán hiányzott az egó... A július 17. és 19. között sorra kerülő Magyar Nagydíj előtt az első és egyetlen magyar Formula–1-es pilótával beszélgettünk, az interjút Hosszabbítás mellékletünkben olvashatják.

2021.02.27 21:52:44

Bajnokok Ligája BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Manapság minden mérkőzés laboratóriumban zajlik, a nagyvilág nyilvánossága előtt, és a szabványtól tetszőlegesen kicsi eltérés esetén is azonnal riaszt a rendszer.

2021.02.24 20:35:59

Bajnokok Ligája B. Á./ K. T. I.

Gabriel Jesus folytatta különleges sorozatát. Bernardo Silva olyat tett, amit eddig csak háromszor City-játékosként.

2021.02.24 18:55:50

Bajnokok Ligája HARMATH ÁKOS, BACSKAI JÁNOS

A balhátvédről kiállították a mérkőzés elején Freulert, majd a hajrában győztes gólt vágott.

2021.02.23 18:37:08

Bajnokok Ligája K. T. I., V. J.

A rómaiak 21 év után jutottak el ismét az egyenes kieséses szakaszba, a kaland pedig jó eséllyel véget is ér a nyolcaddöntőben.