BL: luxemburgi játékvezető az FTC visszavágóján

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.07.12. 12:34
Az UEFA tájékoztatása szerint a luxemburgi Laurent Kopriwa vezeti a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját a koszovói Prishtina ellen.

A 37 éves Laurent Kopriwa eddig három BL-selejtezőn dirigált pályafutása során, magyar csapatnak viszont még nem vezetett felnőttszinten. Az utánpótlás-válogatottakat tekintve már más a helyzet, 2017-ben ő volt a játékvezető az U21-es magyar válogatott Németország ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésén, illetve az U19-es együttes Csehország ellen 2–1-re elveszített Eb-selejtezőjén. Laurent Kopriwa eddig három BL-selejtezőn dirigált pályafutása során, magyar csapatnak viszont még nem vezetett felnőttszinten. Az utánpótlás-válogatottakat tekintve már más a helyzet, 2017-ben ő volt a játékvezető az U21-es magyar válogatott Németország ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésén, illetve az U19-es együttes Csehország ellen 2–1-re elveszített Eb-selejtezőjén.

Mint arról beszámoltunk, a magyar bajnok zárt kapus meccsen játssza le a visszavágót, melyet háromgólos előnnyel kezd meg.

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Kedd

20.00: FC Prishtina (koszovói)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik