BL: A Bayern alkalmas a végső győzelemre, nekünk ez volt a maximum – Mbappé

Vágólapra másolva!
2023.03.09. 12:59
null
Kylian Mbappé csalódott a kiesés miatt (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Bayern München hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint, így kettős győzelemmel jutott tovább a legjobb nyolc közé. A kiesést követően Kylian Mbappé csalódottan nyilatkozott, azonban hangsúlyozta, hogy nyugodt a jövőjével kapcsolatban.

„Csalódottak vagyunk, de ez van. Tovább kell lépnünk, meg kell próbálnunk feltenni magunknak néhány kemény kérdést.– értékelt Mbappé a mérkőzést követően,majd hozzátette – A Bayern olyan csapatot épített, amely alkalmas a BL megnyerésére. A szezon elején elmondtam, hogy mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Ez volt a maximum, amire képesek vagyunk. Egy nagyszerű csapattól kaptunk ki, a bajnokság még ott van, és reméljük, megnyerjük.”

A 24 éves franciát a kiesés után a jövőjével kapcsolatban is kérdezték. „A jövőm? Nyugodt vagyok, most csak az számít, hogy megnyerjük a bajnokságot, aztán majd meglátjuk” – idézi a ligue1.com a PSG gólrekorderét.

A 24 éves franciának még két évig van szerződése a PSG-vel. A párizsi klub előnye nyolc pont a francia bajnokságban a második helyen álló Marseille előtt.

 

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Bayern München (német)–Paris Saint-Germain (francia) 2–0 (0–0)
München, Allianz Aréna, 75 000 néző. Vezette: Orsato (olasz)
Bayern:
Sommer – Stanisic, Upamecano, De Ligt – Kimmich, Goretzka, Coman (Gnabry, 86.), Th. Müller (Cancelo, 86.), Musiala (Mané, 82.), A. Davies – Choupo-Moting (L. Sané, 68.). Vezetőedző: Julian Nagelsmann
PSG:
G. Donnarumma – Danilo Pereira, Sergio Ramos, Marquinhos (Mukiele, 36.; Bitshiabu, a szünetben) – Hakimi, Vitinha (Ekitiké, 81.), Verratti, Fabián (Zaire-Emery, 76.), Nuno Mendes (Bernat, 81.) – Messi, Mbappé. Vezetőedző: Christophe Galtier
Gólszerző: Choupo-Moting (61.), Gnabry (89.)
Továbbjutott: a Bayern München, kettős győzelemmel, 3–0-s összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik