CS. B. 2021.10.21 19:14 Frissítve: 2021.10.21 21:45

West Ham: plasztikai műtétre szorult a megrúgott cseh játékos

A West Ham legutóbbi, Everton elleni angol bajnokiján (amelyen 1–0-ra nyertek a „kalapácsosok”) Tomás Soucek a liverpooliak keménykötésű csatárával, Salomón Rondónnal harcolt egy szabad labdáért, majd amikor a cseh középpályás elesett a küzdelem során, a venezuelai válogatott játékos véletlenül beletaposott az arcába. Soucek olyan mély sebeket szerzett, hogy a Sky Sports szerint plasztikai műtétre volt szüksége. 


 

Tomás Soucek Salamón Rondónnal „találkozott” a West Ham–Everton bajnokin (Fotó: AFP)
Tomás Soucek Salomón Rondónnal „találkozott” a West Ham–Everton bajnokin (Fotó: AFP)

 

Sérülése ellenére Tomás Soucek szinte rögtön visszatért a West Hamhez – előtte az arcát, ajkait és orrát is össze kellett varrni –, s David Moyes menedzser szerint a Genk elleni El-csoportmérkőzésen máris szerepelhet. 

„Souceket »összedrótozták«, így nem látom akadályát, hogy pályára lépjen a belga klub ellen. A döntés, hogy pihenjen-e, a mi kezünkben van. Ő játszani szeretne” – idézte a Sky Sports a korábbi Manchester United-menedzsert. 

A cseh futballista később egy Twitter-bejegyzésben nyugtatta a rajongóit.

„Néhány újabb varrás a gyűjteményemhez. Soha nem adom fel. Ne aggódjatok, még élek” – írta Soucek. 

Nem ez az első alkalom, hogy a játékos a vérét adta a csapatáért: a Premier League elmúlt idényében, a West Ham–Tottenham (2–1) meccs első félidejében egy összefejelés után csúnyán felszakadt a bőr a szemöldökénél, azonban hiába ömlött a fejéből a vér, még felugrott blokkolni a londoniak egyik lövésénél.

2021.11.28 16:43:47

Angol labdarúgás D. Á.

Miachel Carrick együttese szinte végig védekezésre kényszerült, de egy pontot ellopott a Stamford Bridge-ről.

2021.11.23 22:33:03

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Solskjaer szinte valamennyi játékosa lelkében megtalálta azt a húrt, amelytől edző és futballista egyszerre rezonál. Főnök, akit szerettek a labdarúgói – annyira ritka eset, hogy már-már életszerűtlen. Részben talán azt is magyarázza, miért kellett vége szakadnia ennek a mesének.

2021.11.21 19:12:31

Angol labdarúgás T. Z.

A korábbi szélső jelentős fejtörést okozott Sir Alex Fergusonnak és számos más menedzsernek.

2021.11.20 18:09:00

Angol labdarúgás H. Á.

Ha a friss válogatott Aaron Ramsdale nem véd ilyen remekül, ki tudja, mennyi lett volna a vége.

2021.11.09 22:20:13

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Ha négy játékost igazolsz, de kettő nem válik be, az nem a világvége. Viszont menedzserből csak egyet szerződtethetsz, és ha ő nem jön be, az katasztrófa. Majd jön a kérdés: mikor harapjak bele a citromba, hogy elismerjem, ez bizony rosszul sült el?”