Videó: amikor C. Ronaldo egy mukkot sem értett a riporter kérdéséből

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.02. 16:15
null
<strong>Ronaldo</strong> ekkor még nem adott hosszú nyilatkozatokat (Fotó: Youtube)
Bizony, volt olyan időszak, amikor Cristiano Ronaldo megilletődve állt a kamera elé. A portugál játékos 18 évesen került a „vörös ördögökhöz”, és ekkor még nem nagyon tudott angolul. Kellemetlen helyzetbe is került, amikor egy Leicester City elleni győztes mérkőzés után őt választották meg a meccs legjobbjának, és interjút kellett adnia, de a gólszerző Gary Neville a segítségére sietett.

Gary Neville még poénkodott is vele, hogy mit mondjon.

„Élvezem a játékot, nagyon jól cselezek” – javasolta mondani Ronaldónak az angol válogatott védő, aki ezután értékelte a mérkőzést.

A riporter azonban így is feltett két kérdést a portugálnak, aki az elsőre még valamennyire válaszolt is.

„Jó meccs volt, jó teljesítmény, a csapat nyert, ez a fontos” – nyitotta ki CR angolul a közhelyszótárt azzal kapcsolatban, hogy élvezte-e a meccset. A következő kérdés a magabiztosságával kapcsolatban érkezett, de itt már problémája akadt a nyelvvel. Neville is próbált neki segíteni, végül ő vette át a szót és dicsérte meg fiatal csapattársát.

„Az emberek azt gondolhatják, hogy könnyű beilleszkedni ebbe a klubba. Nagy pénzért jött (17 millió font – a szerk.) és még csak 18 éves. Külföldről érkezve gyorsan beilleszkedett, nagyon jó játékos” – szögezte le Neville.

Ez volt egyébként az a kiírás a Premier League-ben, amelyben az Arsenal veretlenül lett bajnok, a Manchester United harmadik lett, a most fénykorát élő Manchester City pedig a 16. helyen zárt, 49 ponttal az „ágyúsok” mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik