B. D. K.
2023.02.01 12:36 Frissítve: 2023.02.01 13:18

PL: John Terry kegyetlenül kiosztotta a Chelsea-t piszkáló Piers Morgant

Mint arról beszámoltunk, lezárult a téli átigazolási időszak a nemzetközi labdarúgásban: egyetlen más csapat sem költött annyit télen, mint most a Chelsea, és egy egyetlen más csapat sem költött el olyan sok pénzt egyetlen idény alatt, mint most a londoni csapat. A Cristiano Ronaldóval készített nagyinterjúja után Piers Morgan nevét egyre többet olvashatjuk a külföldi sajtóban, közösségi médiában, most pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy odaszúrt a Chelsea-nek. John Terry, a londoni „kékek” legendás játékosa nem is hagyta ezt szó nélkül.

John Terry tavaly nyáron golfozás közben (Fotó: Getty Images)

 

 
Keresztbe, hosszába: a Chelsea minden rekordot megdöntött ezen a télen!

Piers Morgan nagy Arsenal-szurkoló hírében áll, és nem ment el szó nélkül amellett, hogy a Chelsea több mint félmilliárd eurót költött új játékosokra januárban.

„Emlékeztető a Chelsea-drukkereknek: mi állunk a bajnokság élén, ti a tizedikek vagytok, ráadásul úgy szereztünk 21 ponttal többet, mint ti, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk. Szóval költekezzetek annyit, amennyit csak akartok, de valójában amire IGAZÁN szükségetek lenne, az egy teleszkóp, hogy lássátok odafent az Arsenalt.”

No, nem is kellett több a Chelsea színeiben 715 tétmeccsen szereplő John Terrynek, aki visszaszúrt az újságírónak.

„Piers Morgan! Húsz évre eltűntél! És még hosszú út áll előtted... Több trófeát nyertem amióta visszavonultam és golfozom, mint az Arsenal.”


2023.06.02 22:56:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A United csak tizenegyesből tudott betalálni, és ez kevés volt ahhoz, hogy megnyerje a manchesteri derbit.

2023.05.30 21:35:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ide nem jön dúsgazdag szerencselovag, hiszen arról stadionbeli felirat tanúskodik, mi a vélemény róluk errefelé: „A labdarúgás a szurkolóké, nem a sejkeké, az oligarcháké, az esélylesőké és a bankároké.”

2023.05.25 20:31:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Man. United bebiztosította magának a Bajnokok Ligája-indulást a következő idényre.

2023.05.24 23:48:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Premier League megnyerése a múlt ismeretében nem volt kihívás. A BL igen. Az legalizálná az elköltött eurószázmilliókat, akkor lehetne azt mondani, hogy a 2008-ban útjára indított arab futballprojekt végre sikeres. Bár szurkolói hovatartozástól függően alighanem sokan vitatják, de talán (vagy legfeljebb?) akkor lehet elkezdeni leszámolni az első és második számú manchesteri csapat kitételével.

2023.05.21 15:35:48

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Julián Álvarez korai gólja döntött a nem túl nagy iramú mérkőzésen.