D. Á. 2021.09.16 17:28 Frissítve: 2021.09.16 18:21

Arsenal: a korábbi közönségkedvencnek nincs klubja, az „ágyúsokkal” tárgyal

A Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapata tartja a kapcsolatot Jack Wilshere-rel, akinek jelenleg nincs klubja; ezt Mikel Arteta erősítette meg a The Athleticnek.

Wilshere karrierjét szinte teljesen tönkretették a sérülések (Fotó: AFP)

 

Mikel Arteta megerősítette, hogy az Arsenal és Jack Wilshere tartja a kapcsolatot, hiszen a klub szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a középpályás újra beindítsa a karrierjét.

A 29 esztendős játékos legutóbb a Bournemouthban futballozott, július óta azonban nincs csapata.

Az Arsenal menedzsere korábban is elmondta, hogy az „ágyúsok” kapuja mindig nyitva áll Wilshere előtt, akinek a sérülések szinte teljesen tönkretették a pályafutását.

„Szoktunk Wilshere-rel kommunikálni, szeretnénk megérteni, mit szeretne a közel jövőben. Ő olyan valaki, akit nemcsak a játékosok és a szurkolók, hanem az edzői stáb is nagyra tart. Mindenben szeretnénk neki segíteni, ezt ő is tudja” – mondta Arteta.

A trénert arról is megkérdezték, hogy láthatjuk-e még Wilshere-t az Arsenal szerelésében futballozni.

„Ilyen messzire azért még nem mennék. Egyelőre tárgyalunk vele, hogy segítsünk a karrierjében és tisztába jöjjünk vele, mire vágyik igazán” – zárta mondandóját a spanyol szakember.

2021.10.26 11:05:55

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Az angol első és másodosztályú klubok 70 százalékánál már nem britek a többségi tulajdonosok.

2021.10.25 19:40:47

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azt tartják, igazán nagyot csak nagyon magasról lehet zuhanni. Az állítás a maga tényleges értelmében is igaz lehet – aki átélt ilyet, tanúskodhat –, átvitt értelemben pedig még inkább, hiszen van, akinek a kisszék magassága is szédítő. Nos, az MU járt már a legmagasabb platókon is, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindig oda igyekezzen visszajutni.

2021.10.24 16:50:20

Angol labdarúgás D. Á.

Könnyen lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer utolsó meccsét láthattuk az MU kispadján.

2021.10.23 20:28:05

Angol labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ennek következtében a Newcastle, a világ leggazdagabb futballklubja holnap még nem lesz egyben a legjobb is. Sőt, jövőre sem. Vagy talán soha. Tisztelt szurkolói ezért talán kissé korán ünnepeltek.

2021.10.03 16:59:58

Angol labdarúgás B. Á.

A manchesteri fölényt, de gólt nem hozó első játékrész után négyszer is betaláltak a szünet után.