NFL: nem túl látványos, de szoros volt a Hall of Fame-meccs

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.04. 09:07
null
Rodgers (jobbra) ugyan nem játszott, de a pálya széléről figyelte az eseményeket (Fotó: Twitter/NFL)
Mint minden évben, idén is a Hall of Fame-mérkőzéssel vette kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) előszezonja, ahol a Cleveland Browns 21–16-os győzelmet aratott a New York Jets ellen.

Nem meglepő módon a mérkőzés nem túl sok izgalommal szolgált az átlagos NFL-néző számára. Már a meccs előtt tudni lehetett, hogy a két gárda kezdőjátékosai közül – mint például a frissen a Jetshez került Aaron Rodgers – szinte egyet sem láthatunk pályára lépni, mint ilyenkor szokás, inkább a fiataloknak és a cseréknek volt lehetősége bizonyítani.

Azt legalább mondhatjuk, hogy a meccs szoros volt és fordulatos, hisz a New York-iak 13–0-ra vezettek a második negyedben, mégis sikerült a folytatásban megfordítani a barnáknak. Ezen kívül a legkiemelkedőbb pillanata a mérkőzésnek a harmadik negyedben bekövetkezett áramprobléma volt, aminek következtében a játékosoknak jó néhány percig a sötétben kellett várniuk a folytatást, míg vissza tudták kapcsolni a világítást Cantonban.

RODGERS AZ OLDALVONALON VÁRAKOZOTT A SÖTÉTBEN


Természetesen a mérkőzés nem véletlen a Hall of Fame-Game nevet kapta, hisz a találkozó előtt iktatták be a Hírességek Csarnoka kilenc legújabb tagját.

A 2023-ban bekerült játékosok:
Rondé Barber, cornerback
Don Coryell, edző
Chuck Howley, linebacker
Joe Klecko, védőfalember
Darrelle Revis, cornerback
Ken Riley, cornerback
Joe Thomas, támadófalember
Zach Thomas, linebacker
DeMarcus Ware, védőfalember

DEMARCUS WARE ÉNEKELTE A HIMNUSZT A SAJÁT HALL OF FAME BEIKTATÁSÁN


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik