NBA: száguld a Phoenix, gödörben a Warriors – videók

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.11.02. 07:19
null
Jimmy Butler (Miami, 22) akcióban a Golden State ellen (Fotó: Getty Images)
Folytatta győzelmi sorozatát a Phoenix és az Oklahoma City az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a magyar idő szerint szerda hajnali programban a Minnesotát verő Suns sorozatban ötödször, az Orlandót tizenöt pontos második félidei hátrányról legyőző Thunder egymás után negyedszer nyert. A Golden State – dacára Stephen Curry tripla duplájának (23 pont, 13 lepattanó, 13 assziszt) – zsinórban harmadszor is kikapott, legyőzője a Miami volt, míg a Chicago idegenben verte meg az edzőcserébe bonyolódó, Steve Nashtől a meccs előtti órákban megváló Brooklynt.  

 

A Nyugati főcsoportot vezető Phoenixben a tripla dupla közelébe jutó Chris Paul (15 pont, 8 lepattanó, 12 assziszt) megszerezte karrierje 21 000. alapszakaszi pontját, míg Cameron Johnson hét sikeres triplára építve 29 ponttal finiselt.



Az Oklahoma sikerének fő letéteményese a 34 pontot szóró, mellette négy lepattanót, hat asszisztot, három labdaszerzést és két dobásblokkolást elkönyvelő Shai Gilgeous-Alexander volt.


Jimmy Butler 23 ponttal, valamint egy hajrábeli sikeres challenge kiharcolásával is fontos szerepet játszott abban, hogy a Miami legyőzze a Golden State-et.


Részletes napi összefoglaló itt!

NBA, ALAPSZAKASZ
Brooklyn Nets–Chicago Bulls 99–108
Miami Heat–Golden State Warriors 116–109
Oklahoma City Thunder–Orlando Magic 116–108
Phoenix Suns–Minnesota Timberwolves 116–107

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik