Úszás: Ryan Lochte-t letartóztatták, elvonókúrára vonul

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.06. 06:41
Újabb botrányba keveredett Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, aki egy hotelszoba ajtajának megrugdosását követően úgy döntött, alkohol-elvonókúrára vonul.

Lochte csütörtök hajnalban egy kaliforniai szállodába visszatérve az ajtónyitó kártya használata helyett az ajtót berúgva próbált meg bejutni a szobájába,de erősen ittas állapotban nem járt szerencsével, sőt, akkora zajt csapott, hogy a hotel személyzete kihívta a rendőrséget.

A 12-szeres olimpiai érmes úszót – aki jelenleg 14 hónapos eltiltását tölti doppingvétség miatt – őrizetbe vették, majd pénteken az ügyvédjén keresztül közölte, hogy elvonókúrára vonul.

„Ryan évek óta alkoholfüggőségben szenved, és most sajnos olyan pontra jutott, hogy már nemcsak magában, hanem a környezetében is kárt tesz – nyilatkozta a riói olimpián egy benzinkúton botrányt okozó Lochte ügyvédje. – Elismerte, profi segítségre van szüksége, ezért alkohol-elvonókúrára vonul, mert így lehet újra sikeres sportoló, jó férj és apa. A célja, hogy ott legyen a tokiói olimpián.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik