Tenisz: Megálmodtam, hogy győzni fogok, valóra vált – Marozsán

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.15. 15:53
null
Marozsán elképesztő teniszsikert aratott (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Marozsán Fábián hatalmas meglepetésre két szettben, 6:3, 7:6-ra legyőzte a korábbi és leendő világelső spanyol teniszklasszist, Carlos Alcarazt a római tenisztornán, így bejutott a legjobb 16 közé. Íme, így nyilatkozott Marozsán a felejthetetlen sikert követően!

 


Marozsán Fábián így nyilatkozott a helyszínen, egyből a győzelmét követően.

„Nem könnyű most bármi okosat mondani, az biztos, hogy most nagyon-nagyon boldog vagyok. Igazából megálmodtam tegnap este, hogy ma győzni fogok, és valóra vált. Próbáltam valami különlegeset húzni, hogy néhány játékot, esetleg egy szettet meg tudjak nyerni, mégiscsak volt és leendő világelső ellen játszottam és nyertem, aki jelenleg a sportágunk legjobbja.”

„Ma minden tökéletesen alakult számomra, az időjárás, a nézők, a pálya, minden a kezemre játszott. A tie-breakben 1–4-nél talán hat pontot nyertem zsinórban. Nem igazán tudom, hogy ott mi történt, csak arra koncentráltam, hogy minden egyes labdát visszaüssek és próbáltam rájönni, hogy tudom visszaütni a labdát. Életem legnagyobb sikere, ez a győzelem mindennél többet ér, elvégre a világ legjobbját és a világelsőt győztem le a sportágamban.”

„Nagyon boldog vagyok. A második szettben már éreztem, hogy lehet keresnivalóm, talán kezdett kicsit rosszabbul játszani és örülök, hogy végül sikerült egy csodálatos tie-breakkel megnyerni a mérkőzést.”


ATP 1000-ES TORNA, RÓMA (7 705 780 euró, salak)
FÉRFI EGYES, 3. FORDULÓ (a legjobb 16 közé jutásért)

Marozsán FábiánCarlos Alcaraz (spanyol, 2.) 6:3, 7:6 (7–4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik