Tökéletes választás volt Hazard a gyerekújság címlapjára - kép

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 17:18
Eden Hazard címlapfiú lett: a labdaszedőt megcipőző belga a Kick című, gyerekeknek szóló fociújság első oldalán virít.

A Chelsea futballistája a Swansea elleni Ligakupa-elődöntő után került össztűz alá, amikor a fél világ láthatta, ahogy megrúg egy labdaszedő fiút. Igaz, utóbb kiderült, hogy nem is rúgta meg, csak a labdát pöckölte ki alóla, ráadásul a labdaszedő srác (a walesi klub tulajdonosának pénzes fiacskája) készült is az időhúzó akcióra.a walesi klub tulajdonosának pénzes fiacskája) készült is az időhúzó akcióra.

Hazard számíthat némi eltiltásra, ez azonban nem rontja a médiakarrierjét, például továbbra is remek választás lesz egy-egy újság címlapjára. Legyen az akár gyerekeknek szól, „Rúgás" (Kick) címre hallgató kiadvány – oda aztán végképp ő a tökéletes választás!

„Nyugi, srácok! Nem fogok mindenkibe belerúgni, csak, az kap, aki nem adja vissza a lasztit.” (Forrás: Offthepost)
„Nyugi, srácok! Nem fogok mindenkibe belerúgni, csak, az kap, aki nem adja vissza a lasztit.” (Forrás: Offthepost)

Természetesen nyilvánvaló, hogy a fotó és a címlapterv nem az ominózus eset óta készült, valószínű, már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy Hazard (és Robin van Persie) kerül a címlapra – de azért fenntartjuk magunk a jogot, hogy úgy érezzük: a lap kiadója amondó, a negatív reklám is reklám, és ennél jobbkor nem is kerülhetne a belga labdazsonglőr a címlapra. Úgyis megy most a gyerekeknek szóló játékos vonal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik