PSG: Neymar továbbra is azon ügyködik, hogy a Barcához menjen

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 12:57
null
A katalánok tavaly nyáron sokallták a párizsiak által kért 200 millió eurós összeget (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain brazil támadója, Neymar továbbra is szeretné elérni, hogy a következő idényt már korábbi klubjában, a Barcelonában kezdje meg.

 

A brazil válogatott futballista az elmúlt 12 hónapban rendre azon vágyának adott hangot, hogy vissza szeretne térni a gránátvörös-kékekhez.

Neymar 2017 nyarán világrekordot jelentő 222 millió euróért érkezett Párizsba, ahol 80 tétmeccs alatt 69 gól és 39 gólpassz a mérlege, a csapattal pedig három bajnoki címet, egy Francia és egy Ligakupát, valamint két francia Szuperkupát nyert.

A PSG a hírek szerint tavaly 200 millió eurót szeretett volna a katalánoktól, de ezt a játékos korábbi klubja sokallta. A 28 éves futballista ára a hírek szerint 150 millióra csökkent azóta, és elősegítheti a klubváltást, hogy aligha hosszabbítja meg 2022 nyaráig szóló szerződését.

A Mundo Deportivo hétfői számában arról ír, hogy Neymar továbbra is elkötelezett a visszatérés mellett, és hogy mindent megtesz azért, hogy a transzferre sor kerüljön – ugyanakkor jó viszonyban szeretne távozni Párizsból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik