Barca: szeretné kipróbálni magát a Camp Nouban? Ennyiért megteheti!

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 19:44
null
A Camp Nout most a szurkolók is kipróbálhatják (Fotó: Getty Images)
Ha a Camp Nouban akarta kipróbálni magát, akkor itt az idő! Az FC Barcelona labdarúgócsapata egy órára a legendás pályára engedi rajongóit, hogy átéljék azt, amit a profi játékosok is – igaz, ez 300 euróba (csaknem 120 ezer forintba) kerül.

 

Úgy tűnik, annak ellenére sincs könnyű pénzügyi helyzetben a Barcelona, hogy elengedte Lionel Messit 2021 nyarán, s több játékos is beleegyezett a fizetéscsökkentésbe.

A gazdasági problémákkal bajlódó spanyol klub a hivatalos honlapján tudatta, hogy különböző jogokat értékesítene – az előterjesztéseket a június 16-án esedékes közgyűlésen fogadhatják el.

Úgy tűnik, annyira nagy a baj, hogy a saját szurkolótáborából is pluszhasznot húznának: június 6. és 11. között minden rajongó 60 percig átélheti, milyen a Camp Nou gyepszőnyegére kifutni – ez 300 euró per főt jelent.

A rajongók ugyanonnan futhatnak ki a pályára, ahonnan a futballisták is, s 40 percig rúghatják a bőrt a hivatalos honlap szerint.

„Mindig is arról álmodtál, hogy a Camp Nouban játssz? Most tudsz!” – olvasható a Barcelona hivatalos Twitter-oldalán.


Természetesen néhány rajongó azonnal ekézni kezdte a klubot, miszerint „most már ennyire mélyre süllyedt a Barcelona”, illetve „így akarnak játékosokat igazolni”.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik