Barca: csatárt akarnak a télen, ismert a jelöltek névsora

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 16:06
null
Álvaro Negredo is a Barcelona célkeresztjében? (Fotó: Reuters, archív)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata rutinos és viszonylag olcsó csatárral erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

 

A katalán együttes januártól már a nyáron megvásárolt Aleix Vidalra és Arda Turanra is számíthat, a spanyol sportsajtóban azonban hetek óta tartja magát a pletyka, mely szerint a Luis Enrique vezette szakmai stáb egy újabb támadót is el tudna képzelni az együttesben.

Nyílt titok, hogy a Celta Vigo spanyol válogatott szélsője, Nolito szerepel a Barcelona kiszemeltjei között, a Sport azonban csütörtökön további jelöltekről számolt be.

A spanyol sportnapilap úgy tudja, a gránátvörös-kékek a télen tapasztalt csatárral erősítenének, aki beletörődik a másodhegedűs szerepébe, és a vételára nem haladja meg a tízmillió eurót. Ezeknek a kritériumoknak Dirk Kuyt, Jonatan Soriano, Sergio García és Álvaro Negredo is megfelel, utóbbi két játékosnak ráadásul jócskán van spanyol élvonalbeli tapasztalata, míg Soriano 2009 és 2012 között ontotta a gólokat a Barcelona B-ben.

A Sport a cikkében Bafétimbi Gomis, Jermain Defoe, Paolo Guerrero és Lucas Barrios nevét is megemlíti, de az ő megszerzésük aligha kerül szóba a katalánoknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik