Real: Bale nem tárgyal, a menedzser szerint többet ér Neymarnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 12:32
Gareth Bale a világ zajától távol nyaral – többek között a Tottenham Hotspur néhány játékosával és menedzserével, André Villas-Boasszal –, nyilatkozik viszont a legutóbbi PL-idény legjobb futballistájának menedzsere, Jonathan Barnett, miután ügyfele neve napirenden van a Real Madridnál.

„Megtiszteltetés lenne, ha Florentino Pérez komolyan érdeklődne Gareth Bale után, de mi nem beszéltünk vele, és nem is beszélhetünk, lévén hároméves szerződése köti Bale-t a Tottenhamhez. Arról pedig nincs tudomásom, hogy befutott-e volna érte a madridiak ajánlata” – nyilatkozta a menedzser, aki azt is hozzátette, hogy a Spursszel sem beszéltek a 2016-ban lejáró szerződés meghosszabbításról.

Viszont véleményt formált a Barcelonához készülő, de a napokban még a Real Madrid által is körüludvarolt Neymarról, akit Bale-lel állított párhuzamba.

„Sokkal többet ér nála. Bale jobb játékos, mint Neymar. És ezt a világ egyik legerősebb bajnokságában bizonyította be. Remélem, hogy a Real nem azért akarja őt, mert Neymarról lemaradt, hanem azért, mert elég jó lenne számára.”

Angol lapértesülések eközben arról számoltak be, hogy a madridiak 70 millió eurós ajánlatot készülnek tenni a játékosért. A BL-ről ezúttal is lemaradó Spurs viszont fizetésemeléssel szeretné – a hároméves szerződésen túl, pontosabban azon belül – magánál tartani Bale-t, akinek éves 5.5 millió eurós bruttó keresete 7.5 millióra nőhet.

Pár napja angol lapértesülésekre hivatkozva arról számoltunk be, hogy Bale új szerződésében a kivásárlási ár 50 millió font lesz, a mai spanyol hírek viszont már arról szólnak, hogy ez csupán egy fél évvel ezelőtti állapot. A Tottenham most 90 millió eurós ajánlatnál ülne tárgyalóasztalhoz....

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik