Vadócz Krisztián: „Tudok még sokkal jobban is játszani!”

Vágólapra másolva!
2008.11.25. 00:14
Az Osasuna magyar középpályása vasárnap megszerezte első gólját a spanyol élvonalban, hétfőn pedig már saját sajtótájékoztatót is tartott – adta hírül a klub honlapja és a Marca című spanyol sportlap.
Vadócz Krisztián vasárnap a 90. percben állt be az Osasuna színeiben az Almería elleni hazai bajnokin, és a 94. percben ő állította be a 3–1-es végeredményt. Elsőre a partjelző hatására nem is Vadócznak, hanem csapattársának, Javad Nekounamnak könyvelte el a gólt a játékvezető, de később a felvételek egyértelműen bizonyították, hogy a magyar középpályás szerezte a gólt.

„Elnézést kérek Nekótól, de azt a gólt bizony én szereztem” – kezdte Vadócz hétfői sajtótájékoztatóját.

„Túl vagyok a beilleszkedés okozta nehézségeken, nagyon jól érzem magam, így most már csak a játékra kell összpontosítanom. Remélem hamarosan meg tudom mutatni, hogy az eddigieknél sokkal jobban is tudok játszani” – fogalmazott a válogatott középpályás.

Vadócz hozzátette, nem aggódik amiatt, hogy jelenleg csak 19. az Osasuna, ugyanis tavaly NEC-cel is hasonlóan kezdték a szezont Hollandiában, de a bajnokság végén UEFA-kupás helyen végeztek.

VADÓCZ GÓLJA (0:34-NÉL)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik