Vadócznak keményen kell dolgoznia, ha játszani akar klubcsapatában

Vágólapra másolva!
2008.10.15. 13:07
Mint korábban beszámoltunk róla, Vadócz Krisztián csapatának vezetőedzőjét leváltotta az Osasuna vezetősége, és José Antonio Camachót, a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitányát nevezte ki a megüresedett posztra. Az újdonsült tréner kemény munkát ígér, és elmondta, szűkebb kerettel szeretne dolgozni.
Vadócznak nem lesz könnyű dolga, ha játszani akar az Osasunában
Fotó: Imago
Vadócznak nem lesz könnyű dolga, ha játszani akar az Osasunában
Vadócznak nem lesz könnyű dolga, ha játszani akar az Osasunában
Fotó: Imago
Vadócznak nem lesz könnyű dolga, ha játszani akar az Osasunában
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna nem kezdte jól a 2008–2009-es idényt. A pamplonai együttes hat bajnokijából egyiket sem tudta megnyerni, négy döntetlene mellett két vereséget könyvelhetett el.

A klub vezetősége hétfőn úgy döntött, leváltja a csapatot a megelőző két idényben dirigáló vezetőedzőt, José Angel Zigandát, és a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitányát, José Antonio Camachót nevezte ki a posztra.

A korábban a Benficát is irányító tréner nagy változásokat ígér az Osasunánál, és nem fogja kímélni a csapat játékosait. A tréner a játékosállomány megkurtítását is kilátásba helyezte.

„Még nem tudom, mi fog megváltozni a csapatnál, de az biztos, hogy a játékosoknak meg kell szokniuk a munkamorálomat – mondta Camacho az AS-nek. – Mindenkitől meg fogom követelni, hogy az összes mérkőzésen a tudása legjava szerint játsszon.”

„Mielőtt döntéseket hoznék, fel kell mérnem a csapat játékoskeretét – folytatta a tréner. – Úgy gondolom, hogy túl sok futballistája van az együttesnek. Jobban szeretem a szűkebb játékosállományt. Mindenkinek ugyanannyi lehetősége van a csapatba kerülésre, de természetesen csak tizenegy ember játszhat egyszerre.”

A spanyol mester szavai alapján tehát nehéz időszak előtt áll Vadócz Krisztián. Miután visszatér klubcsapatához a válogatottból, nagyon keményen kell dolgoznia, ha be akar kerülni az újdonsült tréner együttesébe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik