Mijatovics: Cristiano Ronaldo lehetetlen, Cesc majdnem lehetetlen

Vágólapra másolva!
2008.01.23. 15:02
Gyakorlatilag kizártnak tartja Predrag Mijatovics, a Real Madrid spanyol futballklub sportigazgatója, hogy Cristiano Ronaldo és Cesc Fabregas a királyi gárdában folytassa a pályafutását. A szerb vezető erről a Marca rádióállomásnak nyilatkozott.
Ronaldo (jobbra) és Fabregas egyelőre álom a Real Madrid számára
Imago
Ronaldo (jobbra) és Fabregas egyelőre álom a Real Madrid számára
Ronaldo (jobbra) és Fabregas egyelőre álom a Real Madrid számára
Imago
Ronaldo (jobbra) és Fabregas egyelőre álom a Real Madrid számára

Nem túl nagy a valószínűsége, hogy Cristiano Ronaldo és Cesc Fabregas a közeljövőben a Real Madridhoz szerződik – legalábbis Predrag Mijatovics szavai szerint.

A Manchester United portugál világklasszisa a 2006-os világbajnokság óta folyamatosan a 30-szoros spanyol bajnok célkeresztjében van, és az utóbbi hónapokban Fabregast (Arsenal) is rendre a kiszemeltek között emlegetik.

Mijatovics a Marca rádióállomásának Ronaldo szerződtetését „lehetetlennek” minősítette, míg Fabregas esetében a „majdnem lehetetlen” kifejezést használta.

„Hát persze, hogy nem lenne rossz, ha olyan játékosunk lenne, mint Cristiano Ronaldo, de ő egy nagy klub, a Manchester United játékosa. Szerintem a leigazolása lehetetlen” – fogalmazott a sportigazgató.

„Ugyanaz – válaszolta a Fabregasszal kapcsolatos hasonló kérdésre. – Nem mi vagyunk az egyetlen csapat, amelyik szeretne olyan futballistát, mint Cesc, de ő is egy nagy klub alkalmazásában áll, és majdnem lehetetlen megszerezni.”

Cristiano Ronaldo esetében meg kell jegyezni, hogy a portugál támadó tavaly 2012-ig meghosszabbította a szerződését az Old Traffordon.

Január 10-én David Gill, a Manchester United főigazgatója kizárta annak a lehetőségét, hogy az angol klub eladja Ronaldót

Ramon Calderón, a Real Madrid jelenlegi elnöke tavalyi megválasztásakor azt ígérte: a Bernabeu-stadionba hozza Fabregast, valamint Arjen Robbent, és az azóta Aranylabdával jutalmazott brazil Kakát.

Közülük csak Robben csatlakozott a királyi gárdához 35 millió euróért a Chelsea-től, de eddig nem sok hasznát vette Bernd Schuster vezetőedző.

Az AC Milan Kakával kapcsolatban minden tárgyalást elutasított, és úgy tűnik, Fabregas is marad az Arsenalban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik