Férfi röpi NB I: Kazincbarcikán is nyert a Kaposvár

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.04.23. 12:33
A címvédő Kaposvár 3:0-ra győzött a Kazincbarcika vendégeként a férfi röplabda NB I döntőjének szombati, második mérkőzésén.

A találkozó legeredményesebbje a somogyiak ütőjátékosa, a 25 pontot szerző Dávid Zoltán volt.

FÉRFI RÖPLABDA NB I
DÖNTŐ
Második mérkőzés
VEGYÉSZ RC KAZINCBARCIKA–FINO KAPOSVÁR 0:3 (–16, –17, –28)
Kazincbarcika, 500 néző. V:
Éva T., ifj. Szabó P.
KAZINCBARCIKA:
Toronyai 2, ÁRVA 9, Banai 3, SZABÓ D. 15, Kovács Z. 2, Juhász P. 6. Csere: Dudás, Bene (liberók), Budai B., Csányi 3, Surányi. Edző: Toma Sándor
KAPOSVÁR: BOZÓKI 9, RÁSA 7, Magyar B. 2, Bagics 6, NAGY J. 8, DÁVID Z. 23. Csere: Deák (liberó), Bögöly Edző: Demeter György
MESTERMÉRLEG
Toma Sándor:
– Az első két játszmában néhány játékos felbosszantott, ugyanis sokkal többet vártam tőlük. A klub és a szakmai vezetés sem tett olyan terhet a csapat nyakába, amit ne lehetett volna elviselni. Annak örülök, hogy Csányi Tamás és Budai Balázs megállták a helyüket. Belépésük után megváltozott a játék képe, hiszen ki tudtuk szolgálni Szabó Dávidot és a center poszton is feljavultunk. Ahhoz, hogy a Kaposvárral partiban tudjunk lenni, mindenképpen ez az alap szükséges és az, hogy levetkőzzük gátlásainkat.
Demeter György: – Az első és második játszmában taktikusan és nagy akarással röplabdáztunk. A harmadikban a hazaiak taktikát változtattak, ez egy kicsit meglepett bennünket. Arra törekedtünk, hogy ki tudjuk védeni Szabó Dávid támadás–befejezéseit, ez az esetek többségében kiváló mezőny védekezéssel sikerült is. Örülök, hogy 2–0–ra vezetünk, de az i–betűre hétfőn este még fel kell tenni a pontot.

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–0, a Kaposvár javára.

A harmadik meccset hétfőn rendezik Kaposváron.
KÉSŐBB
Az 5. helyért, második mérkőzés:
Dunaferr SE–MAFC-BME 16.00
A 9-11. helyért:
PTE-PEAC C-DOKI–Szolnoki Főiskola RKSI 16.00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik