Napoli: Mourinho nem engedi el Ricardo Carvalhót

Vágólapra másolva!
2013.01.16. 17:51
Az olasz Napoli labdarúgócsapata szívesen vitte volna a spanyol Real Madridnál mellőzött rutinos portugál belső védőt, Ricardo Carvalhót a téli átigazolási időszakban, ám szakmai indokokra hivatkozva a spanyolok elzárkóznak a játékos távozásától. Erről olasz (Sporttalia) és portugál (A Bola) hírforrások is beszámoltak.

Ezzel felvállalják, hogy Carvalho a nyáron ingyen távozik. Mondjuk olyan sokat most sem kérhettek volna érne – a transfermakrt.de szerint az értéke mindössze egymillió euró –, hiszen a szerződése lejár, és azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy nem kívánnak hosszabbítani vele.

Sőt, a védőnek már tavaly nyáron szembe kellett néznie, hogy mellőzött, létszámfeletti játékossá vált a madridiak keretében, hiszen José Mourinho csak végszükség esetén számított rá. Így többnyire a kispadot koptatta, vagy még azt sem. Az ősszel összesen 630 percet tölthetett a pályán. A 34 éves védő néha besegített edzésen a másodosztályú tartalékoknak, ami azért messze rangon aluli.

Viszont poszttársai közül Sergio Ramos ötmeccses eltiltását tölti, a megműtött Pepe pedig még nem hadra fogható, így Mourinho szívesen tudja a keretében Carvalhót, mint vésztartalék. A Napoli meg visszatérhet a megszerzésére a nyáron, ha még aktuális lesz...

Érdekes Carvalho esetében az erős olasz vonal. Amint arról három héttel ezelőtt beszámoltunk, az olasz hírforrások akkor az AC Milannal hozták össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik