nemzetisport.hu 2019.05.29 19:27 Frissítve: 2019.05.30 00:36

Juventus: véletlen lenne? Az elnök a Chelsea hotelében – kép

A Tuttosport olasz napilap exkluzív fotót közölt a Juventus labdarúgócsapatának elnökéről, Andrea Agnelliről, aki az Európa-liga-döntő helyszínén, Bakiban a Chelsea szállodájában beszélgetett az angol klub vezetőivel. Egybehangzó sajtóhírek szerint Maurizio Sarri volt a téma, akiről már napok óta azt írják, hogy az olasz bajnok új vezetőedzője lesz.

Maurizio Sarri otthagyja a Chelsea-t, és visszatér Olaszországba? (Fotó: AFP)

 

Agnelli hivatalosan az UEFA végrehajtó bizottsági ülésére utazott Bakiba, mint az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke. Szerda reggel a Four Seasons hotelben kapták lencsevégre, amint a Chelsea elnökével, Bruce Buckkal beszélgetett. Hagyatkozzunk a tényekre: a Chelsea-t és az UEFA végrehajtó bizottságának tagjait is ugyanabban a hotelben szállásolták el, így nem annyira meglepő, hogy összefutottak.

Ezzel szemben a Tuttosport azt írja, hogy Agnelli Maurizio Sarriról tárgyalt a Chelsea-vel. Az angol klub olasz menedzserét a napokban már összeboronálta a nemzetközi sajtó a Juventusszal, a szerdán délelőtt készített fotó pedig olaj a tűzre. A Tuttosport azt írja, a fotó készítése előtt Sarri találkozott Agnellivel, de az esti finálé miatt nem volt túl sok ideje beszélgetni a torinói klubelnökkel.

Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)

A Sky Italia megjegyzi: nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a fotónak, egy ilyen fontos mérkőzés előtt aligha az edzőváltáson dolgoznának a klubvezetők. Ugyanakkor hozzáteszi: Sarri jövője valószínűleg inkább a Chelsea-n múlik majd. Fali Ramadani, a Maurizio Sarrit képviselő ügynökség vezetője – akit a „keleti Mino Raiolának” becéznek – csütörtökön repül Milánóból Londonba, hogy tárgyaljon a Chelsea részéről Marina Granovszkaja klubigazgatóval.

Az olasz lapok egybehangzóan azt írják, az egyezség már megszületett, Sarri is szívesen térne vissza a Serie A-ba, viszont néhány fontos részletről még meg kell egyezniük a kluboknak.

2021.07.27 23:31:57

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021. Donnarumma kevesebbért is aláírt a PSG-hez, de így is remek, sőt bajnokesélyes csapat épül Milánóban.

2021.07.28 22:31:45

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Ha valaki azokban a hetekben sétálgatott az olasz főváros sokat látott utcáin, okkal érezhette úgy, hogy valójában nem is Julius Caesar, Augustus vagy Viktor Emánuel írta arrafelé a történelmet, hanem Francesco Totti, Gabriel Batistuta, Cafu vagy Vincenzo Montella.

2021.07.15 08:17:15

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021 C. Ronaldo marad, bonyolult csereüzletek sejlenek fel, az egyik során Icardi is Torinóba kerülhet!

2021.07.06 11:12:32

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021. Idén nincs lubickolás a Merca(-)tóban, a régi jó milánói recept helyett kínai válságdiéta a bajnoknál. Igaz...

2021.06.21 08:32:04

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Az olasz fővárosban derítettünk fényt a sporttörténeti futballsiker hátterére.