M. M.
2022.09.18 12:14 Frissítve: 2022.09.18 13:45

Juventus: vádat emeltek Paul Pogba testvére ellen

Az RMC Sport szerint Paul Pogba testvére, Mathias Pogba és négy másik személy ellen vádat emeltek a Juventus futballistájának megzsarolásának vádjával. Mathias ügyvédje elmondta, megfellebbezik a döntést.

 

Vádat emeltek Paul Pogba testvére, Mathias (balra) ellen (Fotó: AFP, archív)

Miután szerdán letartóztatták, zsarolás és bűnszövetséghez tartozás vádjaival Mathias Pogbát hivatalosan is vád alá helyezték a francia hatóságok. Mint ismert, az ügy áldozata a Juventus futballistája, Mathias testvére, Paul Pogba.

Fellebbezni fogunk a döntés ellen – mondta Mathias Pogba ügyvédje, Yassine Bouzrou. – Ügyfelem semmilyen bűncselekményt nem követett el. Nem értjük a döntést, miszerint előzetes letartóztatásban tartják, mivel az állítólagos emberrablás éjszakájára van alibije is.”

Március 20-án Párizsban és július 14-én Torinóban történtek az incidensek a vádak szerint. Az RMC Sport szerint Mathiasnak a márciusi napra van alibije, ekkor a banda állítólag betört Paul Pogba házába, és amíg ott tartották, pénzt követeltek tőle, ami emberrablási kísérletnek minősül.

Paul szerint testvérét kényszerítették a közösségi médián közzétett videóra, amelyben Mathias megfenyegette öccsét. A Le Parisien és az AFP szerint viszont Mathias saját maga által meghozott döntés alapján cselekedett így.

Négy másik személy ellen is vádat emeltek, az egyiküket az RMC Sport szerint összefüggésbe hozták egy dzsihadista megmozdulással 2017-ben.

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.