Találatok a Zsengellér Zsolt címkére

Találatok száma: 4

Csak az apja regényét nem írta meg – Zsengellér Zsolt útja a Pályabelépőtől a Szepesi-díjig

2021-09-29 12:26:43

Zsengellér Zsolt kapta idén a Szepesi-díjat, a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány sportújságírókat elismerő kitüntetését. A Képes Sport és a Sportfogadás korábbi munkatársa tudósított világbajnokságról és Európa-bajnokságról, írt számtalan szakcikket, s a mai napig volt labdarúgók alkotják a szűk baráti körét. Csak vb-ezüstérmes csatárklasszis édesapjáról, Zsengellér Gyuláról nem írt soha.

Zsengellér Zsolt Zsengellér Gyula Szepesi-díj Képes Sport

Elismerés: Mészöly Kálmán nem lopta be magát elsőre felesége szívébe

2021-09-02 23:47:46

A Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány 2021-ben immár hetedik alkalommal ítélte oda a Szepesi-díjat és az Östreicher-díjat. A Groupama Arénában tartott ünnepségen előbbit Zsengellér Zsolt sportújságíró, utóbbit Mészöly Kálmán felesége, Bardi Gyöngyi vehette át.    

Östreciher-díj elismerés Zsengellér Zsolt Szepesi-díj Mészöly Kálmán Bardi Györgyi

Elismerés: Zsengellér Zsolt kapta a Szepesi-díjat

2021-09-02 17:05:50

Csütörtökön átadták a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány elismeréseit, a Szepesi-díjat és az Östreicher-díjat az Üllői úti Ferencváros-stadionban, ahol 1945. augusztus 20-án első válogatott mérkőzését játszotta – és első válogatott gólját szerezte – Puskás Ferenc. A Magyarország–Ausztria (5:2) találkozó egyúttal Szepesi György rádióriporter első élő meccstudósítása volt.

Östreciher-díj elismerés Zsengellér Zsolt Szepesi-díj Mészöly Kálmán Bardi Györgyi