Találatok a Vatabe Akito címkére

Találatok száma: 12

Síugró-vk: Johansson nyerte az egyéni versenyt Lahtiban

2021-01-24 21:30:33

A finnországi Lahtiban északisí-hétvégét tartanak, a síugrók mellett északi összetettben és sífutásban is világkupaversenyeket rendeznek. A síugróknál a norvég Robert Johansson győzött, a két sífutóváltóban pedig honfitársai nyertek, de a japán Vatabe Akito, aki az északiösszetett-versenyben diadalmaskodott, megtörte a norvég hegemóniát.

északi összetett síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Vatabe Akito

Síugró-vk: Geiger nyert vasárnap Lahtiban

2020-03-01 23:13:25

A finnországi Lahtiban északisí-hétvégét tartanak, azaz síugró, sífutó és északiösszetett-világkupa versenyeket is rendeznek. Vasárnap az egyéni síugró versenyen a német Karl Geiger győzött, míg a norvégok mindkét sífutó váltóban elsőként értek célba. Az északiösszetett egyéni versenyét viszont a japán Vatabe Akito nyerte.

Karl Geiger Vatabe Akito sífutás sífutó-vk síugrás síugró-vk

Síugró-vk: egyéniben is taroltak a norvégok Vikersundban

2018-03-18 19:20:01

A norvégiai Vikersundban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, amelyen sírepülőversenyt rendeztek. A dobogó mindhárom fokára hazai versenyző állhatott fel.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés Vatabe Akito Robert Johansson

Síugró-vk: norvég csapatgyőzelem Oslóban

2018-03-10 18:47:16

A norvég fővárosban, Oslóban tartanak északisí-vk-hétvégét. A síugrók csapatversenyét a házigazdák nyerték meg, megelőzve a lengyeleket és az osztrákokat. A sífutóknál a svájci Dario Cologna, az északiösszetett-versenyzőknél a japán Vatabe Akito diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Vatabe Akito

Síugró-vk: a sírepülő-vb után Tande Willingenben is nyert

2018-02-03 18:02:28

Szombaton a németországi Willingenben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, a győzelmet a norvég Daniel-André Tande szerezte meg. Az északiösszetett-versenyzők hakubai küzdelmét a japán Vatabe Akito nyerte.

északi összetett síugró-vk síugrás Vatabe Akito Daniel Andre Tande

Síugrás: rendkívüli körülmények, meglepő eredmény

2018-01-28 20:38:45

Anze Semenic győzelmével ért véget Zakopanéban a síugrók világkupaversenye. A szlovén életében először nyert vk-viadalt.

északi összetett síugrás Vatabe Akito Kamil Stoch Anze Semenic

Síugrás: Stoch sáncrekordjával győztek a lengyelek

2018-01-27 18:10:11

A lengyel csapat győzelmével ért véget Zakopanéban a férfi síugrók csapat világkupaversenye. A hazaiak a németek és a norvégok előtt szerezték meg a győzelmet.

északi összetett síugrás Vatabe Akito Lengyelország Kamil Stoch

Alpesisí-vk: harmincadik helyről a dobogóra

2018-01-26 16:34:28

A svájci Lenzerheidében női kombinációs futammal folytatódott az alpesisí-vk, a győzelmet a svájci Wendy Holdener szerezte meg. Az északiösszetett-vk Gundersen-versenyét a japán Vatabe Akito nyerte meg az ausztriai Seefeldben.

alpesisí-vk alpesi sí Wendy Holdener Vatabe Akito

Északisí-vk: Sundby a Holmenkollenen vigasztalódott

2017-03-11 18:21:05

A norvégiai Oslóban szombaton csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet Ausztria szerezte meg a németek és a világbajnok lengyelek előtt, míg a házigazdák lecsúsztak a dobogóról.

északi összetett északi sí síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás

Északiösszetett-vk: bukás után is nyerni tudott Frenzel

2016-01-31 15:51:06

Az ausztriai Seefeldben folytatódott az északi összetettben versenyzők világkupa-sorozata. A győzelmet a német Eric Frenzel szerezte meg a japán Vatabe Akito és az ugyancsak német Fabian Riessle előtt.

északi összetett Vatabe Akito Eric Frenzel

Sífutás: 50 km után csak a célfontó döntött Oslóban

2015-03-14 17:24:43

Szinte hihetetlen, de célfotóra volt szükség, hogy kiderüljön, ki nyerte meg a férfiak szezonbeli utolsó, 50 kilométeres sífutó világkupaversenyét Oslóban. A norvég Sjur Röthe és a svájci Dario Cologna azonos időt ért el, ám végül Röthe örülhetett.

videó Vatabe Akito Sjur Röthe Martin Johnsrud Sundby Eric Frenzel

Északi összetett: kikapott a vb sztárja, Frenzel a vk győztese

2015-03-06 17:25:05

Vatabe Akito győzelmével ért véget Lahtiban az északi összetett világkupaverseny. A japán három másodperccel előzte meg a faluni vb-n két aranyérmet szerző német Johannes Rydzeket. A szintén német Eric Frenzel csak a 23. lett, de ezzel két fordulóval a vége előtt matematikailag is biztossá vált, hogy ő nyeri meg a világkupa-sorozatot.

északi összetett Vatabe Akito Johannes Rydzek Eric Frenzel