Találatok a választás címkére

Találatok száma: 7

Politika: polgármester-választáson indul a korábbi MLSZ-elnök

2022-06-23 11:04:03

Indul vasárnap Izsák város időközi polgármester-választásán Bozóky Imre korábbi MLSZ-elnök, labdarúgó-játékvezető, aki partjelzőként részt vett Puhl Sándor stábjában az 1997-es Bajnokok Ligája-döntőn is.

választás MLSZ Bozóky Imre

From sports to the Parliament – athletes, sports directors in the political ring

2022-03-02 00:16:34

Many believes that sports and politics should never mix. However, this is certainly not the case for current or former athletes, sports and club managers, sports federation officials who will compete in the parliamentary elections on April 3. Can the glory gained in sports be converted into votes in the political ring?

választás politika országgyűlési választás

Sportpályáról a Parlamentbe – sportolók, sportvezetők a politikai ringben

2022-03-02 00:16:34

Vannak, akik szerint a sportot és a politikát nem szabad keverni egymással. Biztosan nem így gondolják ezt azok a jelenlegi vagy korábbi sportolók, sport- és klubvezetők, sportszövetségi elöljárók, akik megméretik magukat az április 3-i országgyűlési választásokon – de vajon a sportpályán szerzett dicsőség a politikai ringben szavazatokra váltható-e?

választás politika országgyűlési választás

„Vannak az öltözőben, akik rühellik Trumpot” – így választ az amerikai sportvilág

2016-11-08 07:55:38

Választ az Amerikai Egyesült Államok, és választ az amerikai sportvilág is, amely jóval megosztottabb az elnöki versenyben, mint a művészvilág. Hillary Clinton elnökjelöltségét támogatják többen az amerikai sportélet magukat nyilvánosan elkötelező tagjai közül, de Donald Trump kapta a sportvilágból a több pénzt. A viták az öltözőkön belül olyan hevesek tudnak lenni, hogy volt tulajdonos, aki megtiltotta a csapaton belüli politizálást – az illető alighanem nagyon várja, hogy véget érjen a voksolás… No, de milyen kapcsolat van a Washington Redskins és az amerikai elnökválasztás között? Kik a legnagyobb nevek, akik egyik, illetve másik jelölt mellett szállnak ringbe? Ki az a híres tulajdonos, aki először örült Trump indulásának, aztán nagyon megijedt tőle? Egy kis áttekintés az Egyesült Államok sportvilága és a 2016-os elnökválasztás kapcsolatairól.

választás elnökválasztás amerikai elnökválasztás Tom Brady NFL NBA

Blatter utódját választja meg a botrányoktól megrendült FIFA

2016-02-25 15:24:55

Rendkívüli elnökválasztó kongresszust tart Zürichben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA). Íme, a tisztújítás előzményei, az eddigi elnökök és a jelöltek!

választás Sepp Blatter FIFA-elnökválasztás FIFA

NB I: Újpest-FTC pénteken, nincs meccs a választás napján

2014-03-08 20:02:12

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága március nyolcadikai ülésén határozatban változtatta meg az NB I 23. fordulójának kezdési időpontjait. Az országgyűlési választások miatt nem lesznek vasárnapi mérkőzések, az Újpest–FTC derbit április 4-én, péntek 19 órától rendezik meg. A derbit eredetileg április hatodikán 16.30-kor játszották volna le.

Újpest-FTC választás program derbi NB I 23. forduló NB I

Rábold Gusztáv után ismét Schulek Ágoston lett a szövetség elnöke

2009-01-09 10:47:20

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) rendkívüli tisztújító közgyűlésén Schulek Ágostont választotta elnöknek. A MASZ-t 1991 és 2001 között már irányító Schulek az egyedüli jelölt volt a posztra, amely azután ürült meg, hogy a tagság december 15-én megvonta a bizalmat Rábold Gusztávtól - ő ezúttal nem vett részt a közgyűlésen.

Schulek Ágoston magyar atlétika