Találatok a Talant Dujsebajev címkére

Találatok száma: 117

Férfi kézi BL: Dujsebajev szegedi oroszlánokra számít

2020-09-21 18:33:11

Talant Dujsebajev arra számít, hogy szerda este szegedi oroszlánok rontanak majd a csapatára.

Talant Dujsebajev

Férfi kézilabda: távozik a Kielce főszponzora, gyűjtést kezdtek

2020-06-17 15:54:42

Bertus Servaas, a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatának elnöke bejelentette, hogy a klub főszponzora, az általa tulajdonolt VIVE Group július 1-től visszalép az együttes támogatásától.

férfi kézilabda Talant Dujsebajev Kielce Bertus Servaas Andreas Wolff

Férfi kézi BL: Dujsebajev nyolcas döntőt javasol

2020-04-03 18:32:31

Talant Dujsebajev, a lengyel PGE Vive Kielce vezetőedzője azt javasolja: négyes helyett nyolcas döntő zárja le az idényt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL Talant Dujsebajev

Férfi kézi BL: tanítvány a mester ellen – ezt mondta egymásról Davis és Dujsebajev

2019-06-01 09:16:07

Tíz évvel ezelőtt együtt nyertek Bajnokok Ligáját a Ciudad Real férfi kézilabdacsapatával, most három különböző együttessel vannak ott a kölni final fourban. A spanyolokat akkor Talant Dujsebajev irányította, aki most a korábbi játékosa, David Davis által felkészített Veszprémmel találkozik az elődöntőben (kezdés: 15.15, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). A spanyol-kirgiz szakembernek Roberto García Parrondo is tanítványa volt, ő most a másik párosításban a Vardar Szkopjét igyekszik sikerre vezetni a Barcelonával szemben. A pénteki médianapon egymásról is kérdeztük Dujsebajevet és Davist.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Talant Dujsebajev

Francia után spanyol hatalomátvétel: a Veszprém a final four kakukktojása

2019-05-29 14:06:13

Köln varázsa biztosan megmarad: bár a final four még el sem kezdődött, az már most biztos, hogy ebben az évben sem lesz címvédés a férfi kézilabdázók legrangosabb klubsorozatában. A Montpellier már a Bajnokok Ligája csoportkörében elhullott, ám a legutóbbi négy győztesből így is tiszteletét teszi három a német városban, és az izgalmakat tovább fűszerezi, hogy az elődöntő résztvevői ezekben a párosításokban (Veszprém–Kielce és Barcelona–Vardar Szkopje) már vívtak egy-egy emlékezetes mérkőzést Kölnben.   

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four Xavi Pascual Vardar Szkopje

Férfi kézi: megszerezte 16. aranyérmét a Veszprém BL-ellenfele

2019-05-26 09:15:58

Az idegenbeli 26–26-os döntetlen után hazai pályán sima, 32–25-ös győzelmet aratott a Kielce férfi kézilabdacsapata a Wisla Plock ellen, ezzel története során 16. alkalommal nyerte meg a lengyel bajnokságot.

kézilabda férfi kézilabda Xavier Sabaté Wisla Plock Talant Dujsebajev Kielce

Férfi kézi BL: A mi játékosaink adták a legtöbb munkát az orvosoknak – Dujsebajev

2019-02-27 12:46:08

Tavaly szeptemberben Telekom Veszprém–PGE Vive Kielce mérkőzéssel, és 29–27-es magyar győzelemmel kezdődött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 14 fordulós csoportköre, szombati zárásként pedig ugyanez a két csapat méri össze az erejét, ezúttal viszont a lengyel bajnok otthonában.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Talant Dujsebajev Kielce

Férfi kézilabda: Dujsebajev csalódott a kevés néző miatt

2018-09-07 12:13:44

Egy hete a Gwardia Opole otthonában aratott tízgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a lengyel bajnokságban a Kielce férfi kézilabdacsapata, amely péntek este, hazai pályán a Górnik Zabrzét fogadja. Talant Dujsebajev edző a mérkőzés előtt csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy évről évre egyre kevesebben szurkolnak csapatának a helyszínen.

Uros Zorman Talant Dujsebajev Kielce Daniel Dujsebajev

Férfi kézi: Dujsebajev a végsőkig kitart a Kielce mellett

2018-07-20 09:02:30

Talant Dujsebajev vezetőedző nyílt levelet írt önmaga és a játékosok nevében a 2016-ban kézilabda Bajnokok Ligáját nyerő lengyel Vive Kielce megmentése érdekében.

férfi kézi BL Talant Dujsebajev Kielce

Férfi kézi BL: Dujsebajev csapata vereséggel kezdett

2017-09-16 21:12:36

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev irányította Kielce meglepetésre kikapott a Meskov Breszt vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A Celjében nyerő Veszprém csoportjának másik szombati mérkőzésén a Flensburg négygólos hátrányban is volt az Aalborg ellen, de megfordította a találkozót.

férfi kézilabda BL Talant Dujsebajev Meskov Breszt Kielce Flensburg

Férfi kézi: távozik a lengyel válogatott éléről Dujsebajev

2017-05-08 12:04:14

Talant Dujsebajev vasárnap este bejelentette, hogy lemond a lengyel férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

férfi kézilabda Eb Talant Dujsebajev

Férfi kézi: édesapja klubjához igazol Dujsebajev fia

2017-01-27 11:11:39

A következő idénytől a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a spanyol Daniel Dujshebaev.

kézilabda kézi férfi kézi Talant Dujsebajev Daniel Dujshebaev Alex Dujshebaev

Férfi kézi-vb: Amit lehetett, Dujsebajev bizonytalanná tett – Mocsai

2017-01-18 12:01:09

Mocsai Lajos, a magyar férfi és női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A 62 esztendős szakember Talant Dujsebajevről, a jelenlegi keret fiataljairól, valamint a mai, Szaúd-Arábia elleni világbajnoki csoportmérkőzésről is beszélt.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2017 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda férfi kézi-vb Xavier Sabaté

Videó: a lengyelek arrébb tették az autókat, hogy elférjen a buszuk

2017-01-14 14:23:25

Parkolna, esetleg továbbmenne, de elállták az útját? Gond egy szál se, hívja a lengyel férfi kézilabda-válogatottat! Ők már rutinosak… Hasonló eset történt ugyanis Franciaországban, a jelenleg zajló világbajnokságon. Talant Dujsebajev fiai megoldották a problémát, egész egyszerűen arrébb tették az autókat.

kézilabda férfi kézi-vb Talant Dujsebajev Lengyelország

Férfi kézi Eb-sel.: lengyel fiaskó; dán siker a csoportunkban

2016-11-03 21:56:50

A mieinkkel egy csoportban szereplő dán férfi kézilabda-válogatott a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott Hollandia ellen a 2018-as Európa-bajnokság selejtezőinek első fordulójában. A lengyelek hazai pályán kikaptak Szerbiától.

szerb kézilabda-válogatott lengyel kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Talant Dujsebajev

Férfi kézi: a lengyelek hosszú távon számítanak Dujsebajevre

2016-10-04 18:13:24

További négy évig, a 2020-as tokiói olimpia végéig hosszabbít a Lengyel Kézilabda-szövetség a férfiválogatottat február óta irányító Talant Dujsebajevvel. Minderről Andrzej Krasnicki, a szövetség újraválasztott elnöke egyezett meg a korábbi magyar szövetségi kapitánnyal.

férfi kézilabda Talant Dujsebajev

Férfi kézi BL: Nagy L. az álomcsapatban, a csarnokok közt a veszprémi a legjobb

2016-09-28 15:57:11

Az európai szövetség a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján részt vevő csapatok vezetőedzőivel az idén is megszavaztatta a sorozat legjobb játékosait posztok szerint. A szakemberek voksai alapján Nagy László, a Telekom Veszprém jobbátlövője is bekerült az álomcsapatba, melynek képzeletbeli vezetőedzője Talant Dujsebajev, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. És megválasztották a legjobb hangulatú arénát is!

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém Talant Dujsebajev Nagy László

Rio 2016: ugrált, mint a láma – így örült Dujsebajev

2016-08-18 13:04:19

Talant Dujsebajev, a lengyel férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya örül annak, hogy a horvátok legyőzésével elődöntőbe jutottak a riói olimpián, ám nem elégedett meg ennyivel.

olimpia férfi kézilabda Talant Dujsebajev Rio 2016

Férfi kézi BL: Dujsebajev elmondta, hogyan jött vissza a Kielce mínusz kilencről

2016-06-03 16:09:22

Talant Dujsebajev, a friss Bajnokok Ligája-győztes lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője hosszabb interjút adott az európai szövetség honlapjának, amelyben beszélt az MVM Veszprém elleni valószerűtlen döntőbeli fordítás hátteréről.  

férfi kézilabda férfi kézi BL Talant Dujsebajev Telekom Veszprém Kielce

Férfi kézi: jövőre bővül a Dujsebajev család Kielcében

2016-06-01 11:51:45

Kedd este óriási tömeg fogadta a Bajnokok Ligája-győztes férfi kézilabdacsapatot Kielcében. Bertus Servaas klubelnök már a keret változásairól is beszélt: kiderült, hogy 2017-ben az edző, Talant Dujsebajev fia, Alex is csatlakozik a lengyel együtteshez.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Talant Dujsebajev Kielce Alex Dujshebaev