Találatok a Szalome Pazsava címkére

Találatok száma: 3

Rg: rekordpontszám a magyar csapatnak, orosz aranyeső Kazanyban

2018-08-26 21:21:39

Kazanyban zárult a ritmikus gimnasztikázók 2018-as világkupa-versenysorozata – a várakozásoknak megfelelően nagy orosz fölénnyel, igaz, nem minden aranyérmet tudtak megszerezni a házigazdák. Az Árkai Zsófia, Borsányi Patrícia, Földi Cintia, Kovács Jázmin, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású magyar együttes kéziszercsapat a 12. helyet szerezte meg összetettben, az egyéni versenyt Pigniczki Fanni a 17., Juhász Anna a 28. helyen zárta. Közben a budapesti Grácia-kupán a sportág egyik legnagyobb közönségkedvence, a grúz Szalome Pazsava győzött.

ritmikus gimnasztika rg magyar kéziszercsapat Szalome Pazsava Pigniczki Fanni Juhász Anna

Zokogva, sérülten jött le, társai az olimpia egyik legszebb jelenetét adták neki

2016-08-19 22:55:29

Váratlan drámát hozott a riói olimpián a ritmikus gimnasztika selejtezőinek első napja: a grúzok közönségkedvence és világbajnoki negyedik helyezettje, Szalome Pazsava valószínűleg már sérülten is kezdte a napot, majd még súlyosbított is állapotán, utolsó gyakorlata közben és után már sírt a fájdalomtól. Edzője szintén. Társai példamutató sportemberi reakcióval fogadták.

ritmikus gimnasztika rg olimpia Szalome Pazsava Rio 2016 Marosi Gergely

Rg-vb: hihetetlen Kudrjavceva – tényleg vasból van az angyal!

2015-09-11 22:16:45

Rengeteg váratlan rontást és totális drámát hozott a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon az egyéni összetett döntő: három szer után még az orosz Margarita Mamun tűnt világbajnoknak, hogy aztán az idegei már megint felmondják a szolgálatot – a sérülése miatt vasakarattal és pokoli kínokkal versenyző Jana Kudrjavceva pedig tökéletes labdagyakorlatával előzött, így sorozatban harmadszor lett világbajnok, negyedikként hajtotta végre ezt a bravúrt a sportág történetében.

összetett döntő ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg