Találatok a Szalay Ferenc címkére

Találatok száma: 29

Szalay Ferenc: Az U19-es vb-bronz megmutatta értékeinket

2021-10-11 16:55:11

Alaposan átrajzolta a világ sporttérképét a koronavírus-járvány. Üres lelátók, elmaradó mérkőzések, zárt kapus gyerekmeccsek, ezek együttesen bizony nem kis kihívást jelentettek a magyar kosárlabdázás valamennyi szereplőjének. Ennek ellenére elég eseménydús hónapokat tudhat maga mögött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Szalay Ferenc elnökkel beszélgettünk.

Szalay Ferenc

3x3-as kosár: korosztályos tornát rendeznek Szolnokon

2021-07-29 17:04:28

Szerdától vasárnapig Szolnok ad otthont a 3x3-as kosárlabdában az U23-as Nemzetek Ligájának, valamint az U17-es Európa-bajnoki selejtezőnek.

kosárlabda Szalay Ferenc 3x3-as kosárlabda

Kosárlabda: másodszor is összejön a Kosarasok klubja

2019-05-16 09:49:12

Szombaton tartja második összejövetelét a Kosarasok klubja – a november 23-i alakuló, első találkozón 160 korábbi kosárlabdázó, edző, játékvezető gyűlt össze, hogy a sportág szerelmeseiből egyfajta közösségi „biztonsági” hálót hozzon létre. A klub célja, hogy az életüket jobb körülmények között élő kosarasok segíthessék kevésbé szerencsés, rászoruló társaikat.

kosárlabda Szalay Ferenc Kosarasokért Alapítvány Kosarasok klubja Dallos János

Kosárlabda: újabb négy évig Szalay a szövetség elnöke

2019-05-07 14:08:52

További négy évre Szalay Ferencet választották meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének.

Szalay Ferenc MKOSZ

Női kosár: „Fantasztikus eseményt sikerült összehozni Sopronban”

2019-04-13 11:05:05

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) az elnöke szerint Sopron újra bebizonyította, hogy tökéletes helyszíne a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének.

MKOSZ Sopron Basket Szalay Ferenc női kosár Euroliga

Kosár: „hétről hétre több ezren nézik a kosármeccseket Szombathelytől Debrecenig”

2018-09-22 21:02:31

Immár hatodik alkalommal tartották meg a Magyar Kosárlabdázás Napját a Hősök Terén. Az NSO Tv stábja Szalay Ferenccel, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökével beszélgetett az esemény kapcsán. Szóba került még a sportág népszerűsítése, illetve kosárlabda-válogatottjaink idei szereplése is. 

Szalay Ferenc MKOSZ Kosárlabdázás Napja Kosárlabda

Kosárlabda: „Egy országot sikerült a sportág mellé állítani”

2018-01-09 13:33:51

Régen beszéltek annyit a magyar kosárlabdázásról, mint a 2017-es esztendőben, és a hazai szakszövetség meg is akarja lovagolni a jelenlegi hangulatot. A szervezet elnöke, Szalay Ferenc örül, hogy férfi- és női vonalon is vannak sikerek, fiatal tehetségek.

magyar női kosárlabda-válogatott magyar férfi kosárlabda-válogatott kosárlabda Szalay Ferenc MKOSZ

Kosár: „Bízom benne, hogy a következő Eb-n is ott leszünk”

2017-12-07 14:07:17

Tizennyolc esztendő után újra Európa-bajnokságon szerepelt a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely ráadásul tovább is jutott a csoportjából. A sportág hazai helyzete több mint biztató, az anyagi lehetőségek még sohasem voltak ilyen kedvezőek, ám Szalay Ferenc, a szövetség elnöke továbbra is tervekkel teli.

magyar kosárlabda Szalay Ferenc MKOSZ

Kelet–Nyugat All Star-gála: „Nagyon örülök, hogy kaptam Hosszú Katinkától két puszit”

2017-12-02 23:42:35

Látványos mérkőzésen, izgalmas betétversenyek után a keleti csapat győzelmével zárult a 2017-es All Star-gála. Az NSO Tv is ott járt a Tüskecsarnokban: videónkban megnézhetik a meccs legjobb pillanatait, illetve a leglátványosabb jeleneteket a zsákolóversenyről, melyet a közönség legnagyobb örömére Keller Ákos nyert meg. Nemcsak ő, hanem a meccs MVP-je, Eilingsfeld János is nyilatkozott kameránk előtt.

kosárlabda Szalay Ferenc Perl Zoltán NSO Tv Keller Ákos Kelet–Nyugat All Star-gála

Kosárlabda: megvan az új női kapitány; Ivkovics marad

2017-09-27 15:57:53

Az Európa-bajnoki szereplés után a női és a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányának is lejárt a szerződése, ezért az MKOSZ elnökségének szeptember 27-i ülésén napirendre került a szakvezetők sorsa – áll a szövetség közleményében.

magyar női kosárlabda-válogatott magyar férfi kosárlabda-válogatott kosárlabda Székely Norbert Szalay Ferenc Ivkovics Sztojan

Kosár: ünnep világ- és magyar sztárokkal a Hősök terén

2017-09-22 21:23:40

Ötödik alkalommal rendezik meg a kétnapossá bővült Magyar Kosárlabdázás Napját, amely során az MKOSZ a 75. születésnapját ünnepli. Az eseményen olyan világsztárok is részt vesznek, mint a háromszoros NBA-bajnok Bruce Bowen vagy éppen a Harlem Wizards. Az NSO Tv videójában belekóstolhat a pénteki nyitó nap hangulatába.

kosárlabda Szalay Ferenc Harlem Wizards Bruce Bowen Bodnár Péter

Férfi kosár Eb: az elnök újra hitet tett Ivkovics mellett

2017-09-11 08:43:05

Elsősorban a csapat tartását és küzdeni tudását emelte ki a férfiválogatott vasárnap elvesztett Európa-bajnoki nyolcaddöntője után Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke.

kosárlabda férfi kosár Eb Szalay Ferenc Ivkovics Sztojan

Női kosár Eb: az MKOSZ elnöke elégedett a válogatottal

2017-06-21 15:41:48

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke elégedett a női válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével, egyúttal úgy véli, a kedden egy ponttal elbukott, a negyeddöntőbe jutásért vívott meccsen sem hagyott kívánni valót maga után a csapat.

női kosárlabda Eb női kosár Eb Szalay Ferenc

Kosár Eb: Nem mi leszünk a leggyengébbek – Ivkovics

2017-05-02 14:52:34

Késve kezdődött a Magyar Kosárlabda-szövetség (MKOSZ) sajtótájékoztatója a MOB tisztújító közgyűlése miatt, mert Szalay Ferenc elnök és Bodnár Péter főtitkár is megvárták a szavazás eredményét, melyet nem kívánták kommentálni. A sajtóesemény témája a női és férfi Európa-bajnokság, melyen hosszú idő után egyszerre mindkét nemben képviseljük magunkat.

női kosárlabda Eb női kosárlabda női kosár Eb kosárlabda férfi kosárlabda Eb férfi kosárlabda

Ünnepel és keményen dolgozik a 75 éves MKOSZ

2017-02-11 23:19:42

Eseménydús esztendő vár a kosarasokra, és ez örömteli, hiszen azt jelenti, a magyar kupacsapatok és a válogatottak egyre inkább bekapcsolódnak az európai vérkeringésbe. Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke pontosan tudja, nagy utat tettek meg, ám hátradőlni nem szabad. Sőt… (x)

Szalay Ferenc MKOSZ

Kosárlabda: nőtt a sportág honi presztízse – Szalay

2016-11-28 20:14:42

Az idei válogatott- és klubszintû eredmények nyomán nőtt a magyar kosárlabda presztízse a szövetséget (MKOSZ) vezető Szalay Ferenc szerint.

magyar kosárlabda Szalay Ferenc

Férfi kosár: kiváló hangulatot, látványos műsort hozott az idei All-Star-gála

2016-11-26 22:16:45

A nyugati válogatott 138–127-es győzelmet aratott Kelet ellen a 2016-os All-Star-kosárlabdagálán. A kiváló hangulatú eseményen az NSO Tv stábja is ott járt, és természetesen beszélgetett a főszereplőkkel, köztük a mérkőzés MVP-címét kiérdemlő Lóránt Péterrel és a keleti csapat trénerével, a férfi válogatott sikerkapitányával, Sztojan Ivkoviccsal. Mindemellett a szövetség elnöke, Szalay Ferenc is elmondta véleményét a magyar kosárlabda sikerekben gazdag évéről.

kosárlabda Ivkovics Sztojan Szalay Ferenc Lóránt Péter Keller Ákos All-Star-gála

Férfi kosár: ennyi pénzt kapnak a játékosok az Eb-kijutásért

2016-09-16 07:47:04

A magyar férfi kosárlabda-válogatott óriási bravúrt végrehajtva 17 év után ismét kijutott az Európa-bajnokságra. A Magyar Kosárlabda-szövetség elnöke, Szalay Ferenc a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, mekkora összegű prémiumot kap a csapat az Eb-részvétel kiharcolásáért.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb-selejtező férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan Szalay Ferenc