Találatok a Stoffel Vandoorne címkére

Találatok száma: 91

Formula–E: Mortara nyerte az idényzárót, Vandoorne a világbajnok!

2022-08-14 09:24:55

Edoardo Mortara nyerte meg a Formula–E 2022-es idényének utolsó futamát Szöulban, míg a világbajnoki cím a második helyen végző Stoffel Vandoorne-é lett. A dobogóra még Jake Dennis állhatott fel az idényzárón. A csapatok között a Mercedes bizonyult az év legjobbjának.

Szöul Stoffel Vandoorne Mercedes Formula–E Edoardo Mortara

Formula–E: Da Costa a pole-ban, Vandoorne a 4. helyen az idényzárón

2022-08-14 08:03:12

António Félix da Costa szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E szöuli idényzárójának vasárnapi időmérőjén. A portugál versenyző mellől Edoardo Mortara vághat neki a szezon utolsó futamának, a világbajnoki összetett élén álló Stoffel Vandoorne a negyedik helyről indulhat.

Szöul Stoffel Vandoorne Formula–E António Félix da Costa

Formula–E: Evans nyert – vasárnap lesz bajnokavatás Szöulban

2022-08-13 10:48:14

Mitch Evans aratott győzelmet a Formula–E szöuli versenyhétvégéjének szombati futamán. Mögötte Oliver Rowland és Lucas di Grassi szelte át a célvonalat, míg az első ötös sorát Jake Dennis és Stoffel Vandoorne tette teljessé.

Stoffel Vandoorne Oliver Rowland Mitch Evans Mercedes Lucas di Grassi Formula–E

Formula–E: Dennis nyert az első londoni versenyen

2022-07-30 15:43:38

Jake Dennis aratott győzelmet a Formula–E londoni versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte a Mercedes kettőse, Stroffel Vandoorne és Nyck de Vries szelte át a célvonalat, míg az első ötös sorát Nick Cassidy és Oliver Askew tette teljessé.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Mercedes Jake Dennis Formula–E

Formula–E: Dennis szerezte meg a pole-t a londoni időmérőn

2022-07-30 12:05:11

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E londoni versenyhétvégéjének szombati időmérőjén. Mögötte Stoffel Vandoorne és Nyck de Vries végzett, míg az első ötöst Sérgio Sette Camara és Oliver Askew tette teljessé.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Jake Dennis Formula–E

Formula–E: Da Costa nyert a második New York-i versenyen

2022-07-17 20:03:02

António Félix da Costa aratott győzelmet a Formula–E New York-i versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Stoffel Vandoorne és Mitch Evans szelte át a célvonalat, míg az első ötös sorát Alexander Sims és Sam Bird tette teljessé. 

Stoffel Vandoorne Mitch Evans Formula–E António Félix da Costa

Formula–E: megtört Mortara uralma – Mercedes-siker Berlinben

2022-05-15 15:55:01

Nyck de Vries aratott győzelmet a Formula–E berlini fordulójának második versenyén. Mögötte Edoardo Mortara és Stoffel Vandoorne látta meg a kockás zászlót, míg az első ötöst Lucas di Grassi és Robin Frijns egészítette ki.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Formula–E Edoardo Mortara

Formula–E: Vandoorne nyert Monacóban, és a vb-tabella élére állt

2022-04-30 15:13:59

Stoffel Vandoorne nyerte meg a Formula–E monacói futamát. A Mercedes belga versenyzője mögött a pole pozícióból induló Mitch Evans (Jaguar) látta meg a kockás zászlót, a harmadik helyen Jean-Éric Vergne (DS Techeetah) ért célba az idény hatodik futamán.

Stoffel Vandoorne Monaco Mercedes Formula–E

Formula–E: Vandoorne a pole-ban a római első versenyen

2022-04-09 11:57:33

Stoffel Vandoorne indulhat a pole pozícióból a Formula–E olaszországi versenyhétvégéjének első futamán. A Mercedes-pilóta mellől Robin Frijns (Envision Racing), mögüle a csapattársa, Nyck de Vries vághat neki az idény negyedik versenyének Rómában.

Stoffel Vandoorne Róma Mercedes Formula–E

Formula–E: kettős Mercedes-győzelem a szaúdi idénynyitón

2022-01-28 19:07:27

A címvédő Nyck de Vries aratott győzelmet a Formula–E 2022-es idényének első versenyén Szaúd-Arábiában, míg  mögötte a csapattárs, Stoffel Vandoorne tette teljessé a Mercedes kettős sikerét. A dobogó alsó fokára Jake Dennis állhatott fel, míg az első ötös sorát Sam Bird és Lucas di Grassi egészítette ki.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Mercedes Formula–E

Formula–E: Mercedes-pole a szaúd-arábiai nyitányon

2022-01-28 15:03:00

Stoffel Vandoorne szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E 2022-es idényének első időmérőjén Szaúd-Arábiában. Mögötte Jake Dennis végzett, míg az első ötös sorát a címvédő Nyck de Vries, André Lotterer, valamint Sam Bird egészítette ki.

Stoffel Vandoorne Mercedes Formula–E

Formula E: hullottak az esélyesek; De Vries és a Mercedes a világbajnok!

2021-08-15 15:17:24

Norman Nato aratott győzelmet a Formula E berlini versenyhétvégéjének második futamán, mögötte Oliver Rowland és Stoffel Vandoorne szelte át a célvonalat. A végső győztes azonban nem közülük került ki: a sorozat első világbajnoka a nyolcadik pozícióban befutó Nyck de Vries lett, míg a konstruktőrök között a Mercedes ünnepelhetett.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Mercedes Formula E

Formula E: Vandoorne a pole-ban; Evans jó helyzetben a záró futam előtt

2021-08-15 12:28:46

Stoffel Vandoorne szerezte meg a pole pozíciót a Formula E berlini versenyhétvégéjének második szabadedzésén, így ő várhatja az élről a piros lámpák kialvását az idei bajnokság utolsó futamán. A második Oliver Rowland, míg a harmadik Mitch Evans lett, miközben a bajnokságot vezető Nyck de Vries a 13. rajtkockát sajátította ki a mindent eldöntő versenyre.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Mitch Evans Mercedes Formula E

Formula E: Mercedes-elsőség a londoni második időmérőn

2021-07-25 11:33:06

Stoffel Vandoorne (Mercedes) szerezte meg a pole pozíciót a Formula E londoni versenyhétvégéjének második időmérőjén. A második Oliver Rowland (Nissan e.dams), míg a harmadik Alex Lynn (Mahindra) lett.

Stoffel Vandoorne Oliver Rowland Nyck de Vries Formula E

Formula E: újabb Mercedes-pole; Vandoorne a leggyorsabb Valenciában

2021-04-24 10:15:03

Stoffel Vandoorne (Mercedes) szerezte meg a pole pozíciót a Formula E 2020–2021-es kiírásának első valenciai versenynapján. A második António Félix da Costa (DS Techeetah), míg a harmadik Nyck de Vries (Mercedes) lett, azonban utóbbi versenyző az öthelyes rajtbüntetése következményeként a nyolcadik rajthelyet foglalhatja majd el.

Stoffel Vandoorne Mercedes Formula E

Formula E: sikerült a Mercedesnek, ami szombaton nem – Vandoorne nyert Rómában

2021-04-11 12:47:55

Hiába rajtolt a római első versenyen Stoffel Vandoorne a pole pozícióból, a futamot be sem tudta fejezni, vasárnap azonban roppant erős teljesítményt nyújtva megszerezte az első győzelmét az idényben. Másodikként Alexander Sims (Mahindra) látta meg a kockás zászlót, aki mögött bár Norman Nato ért célba, a Venturi versenyzőjét kizárták, így Pascal Wehrlein (Porsche) állhatott még fel a dobogóra.

Stoffel Vandoorne Róma Mercedes Formula E

Formula E: a Mercedes katasztrofális futama végén Vergne örülhetett

2021-04-10 15:33:33

Jean-Éric Vergne nyerte meg a Formula E római versenyhétvégéjének első versenyét. A DS Techeetah francia versenyzője mögött a Jaguar párosa ért célba Sam Bird, Mitch Evans sorrendben. Előbbi ezzel átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.

Stoffel Vandoorne Róma Formula E

Formula E: Mercedes-pole – Vandoorne a leggyorsabb a római időmérőn

2021-04-10 12:34:03

Stoffel Vandoorne (Mercedes) szerezte meg a pole pozíciót a Formula E római hétvégéjének első versenynapján. A második André Lotterer (Porsche), míg a harmadik a köre végén a falat is eltaláló Oliver Rowland (Nissan e.dams) lett.

Stoffel Vandoorne Róma Mercedes Formula E

F1: „Normális esetben én ülhetnék be a Mercedesbe”

2020-12-01 16:59:15

A Mercedes belga tartalék pilótája, Stoffel Vandoorne egyelőre nem tudja, hogy ő foglalhatja-e el a koronavírusos Lewis Hamilton ülését a soron következő Szahíri Nagydíjon.

Szahíri Nagydíj Stoffel Vandoorne Mercedes Lewis Hamilton Formula–1 F1

Formula E: Vandoorne nyerte meg az idény utolsó futamát

2020-08-13 19:08:52

Stoffel Vandoorne győzelmével ért véget a Formula E 2019–2020-as idénye. A belga versenyző mögött a mercedeses csapattársa, Nyck de Vries, illetve Sébastien Buemi látta meg a kockás zászlót a szezonzáró versenysorozat utolsó fordulójában, Berlinben.

Sébastien Buemi Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Formula E Berlin