Találatok a Stephen Bunting címkére

Találatok száma: 35

Darts: Humphries félelmetes játékkal nyerte meg a Grand Slamet

2023-11-19 20:23:50

Luke Humphries győzelmével ért véget a Grand Slam of Darts Wolverhamptonban. A döntőben az angol 16–8-ra verte Rob Crosst.

darts Stephen Bunting Rob Cross Luke Humphries James Wade Grand Slam of Darts

Darts: két világbajnok is elődöntőzik a Grand Slamen

2023-11-18 18:04:46

Stephen Bunting és Rob Cross is bejutott az elődöntőbe a Grand Slam of Dartson Wolverhamptonban.

darts Stowe Buntz Stephen Bunting Rob Cross Grand Slam of Darts Damon Heta

Darts: ez ám a meglepetés – Heta kiütötte Van Gerwent a nyolcaddöntőben

2023-11-17 01:52:36

Kialakult a Grand Slam of Darts negyeddöntős mezőnye Wolverhamptonban: nagy meglepetésre Damon Heta kiütötte Michael van Gerwent, Rob Cross szoros meccsen nyert Nathan Aspinall ellen. Viszonylag simán továbbjutott Stowe Buntz és Stephen Bunting.

darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Damon Heta

Darts: Anderson régi önmagát idézte De Sousa ellen

2023-10-03 00:31:04

Gary Anderson, Krzysztof Ratajski, Stephen Bunting és Andrew Gilding is a döntő játszma döntő legjében jutott tovább a darts PDC World Grand Prix 1. fordulójából a hétnapos leicesteri torna nyitó estéjén. Gerwyn Price és Michael Smith szettet sem vesztett a dupla beszállós, dupla kiszállós játékrendszerű viadal hétfő estéjén.

darts World Grand Prix Stephen Bunting Nathan Aspinall Michael Smith Gerwyn Price

Darts: Ratajski nyerte a German Opent, Buntingot verte a döntőben

2023-09-10 23:07:40

Krzysztof Ratajski lengyel dartsozó nyerte meg a PDC European Tour 11. állomásának számító German Opent – a Jénában megrendezett viadalon Ratajski az angol Stephen Buntingot győzte le a fináléban.

darts Stephen Bunting PDC European Tour Krzysztof Ratajski Josh Rock

Darts-vb: Price fülhallgatóval védekezett, de így is kikapott Clemenstől

2023-01-01 20:38:45

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjének esti mérkőzésén Gabriel Clemens meglepetésre 3:1-es vezetésre tett szert a jóval esélyesebb Gerwyn Price ellen. Mivel a korábbi világbajnok nem tudta elviselni a közönség ellenszenvét, felvett egy fülhallgatót. Más kérdés, hogy ez sem használt, mert Clemens nagy meglepetésre 5:1-re megnyerte a mérkőzést.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Michael Smith Jonny Clayton

Darts-vb: Smith Buntingot legyőzve jutott az elődöntőbe

2023-01-01 16:09:35

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Dimitri Van den Bergh 5:3-ra legyőzte Jonny Claytont, míg Michael Smith Stephen Buntingot ejtette ki ugyanilyen arányban.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Michael Smith Jonny Clayton

Darts-vb: Van Duijvenbode és Bunting is nagy meccsen ment tovább, Chisnall kiesett

2022-12-29 15:31:20

A Profi Dartsjátékosok Szövetsége (PDC) Londonban zajló világbajnoksága 12. napjának első mérkőzésén eldőlt, hogy a 14. helyen rangsorolt Dirk van Duijvenbode lesz a nyolcaddöntőben a 3. kiemelt, háromszoros világbajnok Michael van Gerwen ellenfele, miután a világbajnokság első tie-breakjében legyőzte a 19. helyen kiemelt Ross Smitht. A 6. helyen kiemelt Rob Cross csupán egy szettet engedett a kétszeres ezüstérmes Mervyn Kingnek. Dave Chisnall egy fergeteges meccsen kapott ki Stephen Buntingtól.

darts-vb darts Stephen Bunting Ross Smith Rob Cross Mervyn King

Darts-vb: Van Gerwen hengerelt, egy leget engedett ellenfelének

2022-12-21 17:52:15

Michael van Gerwen nagyon simán, 3:0-ra legyőzte Lewis Williamst a londoni dartsvilágbajnokság szerdai napján. Mervyn King nehéz meccsen jutott tovább, Gabriel Clemens az ír William O'Connort verte, míg Stephen Bunting Leonard Gatest búcsúztatta.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen Mervyn King Gabriel Clemens

Darts-vb: hoppá, kiesett az egyik tavalyi elődöntős!

2021-12-19 14:43:06

A legutóbbi világbajnokságon elődöntős Stephen Bunting 3:2-re kikapott honfitársától, a hozzá hasonlóan angol Ross Smithtől a londoni PDC-dartsvilágbajnokság második fordulójában.

Stephen Bunting Ross Smith darts-vb darts

Darts-vb: Gary Anderson lesz Price ellenfele a döntőben

2021-01-02 20:46:15

Elsőként Gerwyn Price jutott be a londoni PDC-dartsvilágbajnokság döntőjébe, mivel 1:3-ról felállva 6:4-re legyőzte Stephen Buntingot a szombat esti program első elődöntőjében. A walesi kiválóság élete első vb-fináléjában Gary Andersonnal mérkőzik meg, aki viszonylag simán nyert 6:3-ra az előzőleg Michael van Gerwent búcsúztató Dave Chisnall ellen.

darts-vb darts Stephen Bunting Gerwyn Price Gary Anderson Dave Chisnall

Darts-vb: Anderson vár a négy között Van Gerwenék meccsének győztesére

2021-01-01 12:57:29

Gary Anderson 5:1-re nyert a holland Dirk van Duijvenbode ellen, míg Stephen Bunting 3:0-s kezdés után 5:3-ra legyőzte a lengyel Krzysztof Ratajskit a londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében, így a péntek délutáni programból a PDC kétszeres és a BDO egyszeres világbajnoka jutott be a szombat esti elődöntőbe.

darts-vb darts Stephen Bunting Krzysztof Ratajski Gary Anderson Dirk van Duijvenbode

Darts-vb: Van Gerwen kétszettes hátrányból állt fel, ott van a nyolc között

2020-12-29 14:25:05

A londoni Alexander Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság keddi játéknapján az első kiemelt, világelső Mihael van Gerwen kétszettes hátrányból felállva 4:3-ra legyőzte Joe Cullent, így bejutott a negyeddöntőbe, míg a lengyel Krzysztof Ratajski a címvédő Peter Wrightot kiejtő Gabriel Clemenst győzte le, így ő is ott van a legjobb nyolc között. A délutáni mérkőzések során James Wade tökéletes leget, kilencnyilast dobott, de így is kiesett.  

kilencnyilas dartsvilágbajnokság darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen

Darts: a BDO volt világbajnoka három sikerrel ment tovább

2020-05-04 23:11:51

Stephen Bunting mindhárom mérkőzését megnyerte a dartssport első számú szervezetének online tornája, a PDC Home Tour 18-as számú csoportjában, így bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

darts Stephen Bunting PDC Home Tour Kim Huybrechts

Darts PL: Van Gerwen ismét legyőzte Price-t, de nem állt az élre

2020-03-12 23:18:30

Michael van Gerwen a UK Open döntője után a darts Premier League liverpooli fordulójában is legyőzte Gerwyn Price-t, de mivel Glen Durrant is győzött, a holland nem tudta átvenni a vezetést a tabellán. Stephen Bunting révén újabb beugró lopott pontot állandó szereplőtől, ezúttal Rob Crosstól.

darts Premier League darts Stephen Bunting Peter Wright Nathan Aspinall Michael van Gerwen

Darts-vb: a Gary Andersont búcsúztató Aspinall az első negyeddöntős

2019-12-27 20:29:16

A 2019-es elődöntős Nathan Aspinall 4:2-re legyőzte a londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokságon a kétszeres vb-győztes Gary Andersont, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé a tornán. A címvédő komolyabb izgalmak nélkül követte őt: Michael van Gerwen Stephen Buntingot búcsúztatta. 

darts-vb darts Stephen Bunting Nathan Aspinall Michael van Gerwen John Henderson

Darts-vb: Van Gerwen tarolt, James Wade kiesett

2019-12-22 15:41:00

Rob Cross, Michael Smith és Mensur Suljovic után újabb nagyágyúnak ért véget nagyon hamar a londoni PDC-dartsvilágbajnokság: a nyolcadik kiemelt, háromszoros elődöntős James Wade 4:2-re kikapott a BDO korábbi világbajnokától, Steve Beatontől a harmadik fordulóban vasárnap este. A játéknap záró mérkőzésén Michael van Gerwen 4:0-ra megverte Ricky Evanst.

darts-vb darts Steve Beaton Stephen Bunting Ricky Evans Michael van Gerwen

Darts-vb: egy hajszál hiányzott a kilencnyilashoz – videó

2019-12-18 16:48:14

A PDC-dartsvilágbajnokság hatodik napján ötszettes mérkőzésen jutott be a harmadik körbe a 17. kiemelt Stephen Bunting, míg James Wade simán győzte le Ritchie Edhouse-t.

darts-vb darts Stephen Bunting James Wade Benito van de Pas

Darts: óriási csaták a negyeddöntő második napján

2019-07-26 23:40:05

Erős volt a kontraszt a csütörtökhöz képest: a világbajnokság utáni legrangosabb dartsversenyen, a blackpooli World Matchplayen pénteken két szoros és színvonalas, sőt emlékezetes negyeddöntőt láttunk, amelyek végén Rob Cross–Daryl Gurney elődöntő alakult ki az alsó ágon.

darts World Matchplay darts Stephen Bunting Rob Cross Peter Wright Daryl Gurney

Darts: már az első napon dráma, Price meccsnyilakról esett ki

2019-07-20 21:40:31

Két kiemelt játékos, Gerwyn Price és Nathan Aspinall már az első napon kiesett, Gary Anderson és Rob Cross azonban továbbjutott az első fordulóból a blackpooli World Matchplayen, a profi dartsozók világbajnokság utáni legrangosabb versenyén.

darts Stephen Bunting Rob Cross Nathan Aspinall Mervyn King Gerwyn Price