Találatok a Stephen Bunting címkére

Találatok száma: 25

Darts-vb: Gary Anderson lesz Price ellenfele a döntőben

2021-01-02 20:46:15

Elsőként Gerwyn Price jutott be a londoni PDC-dartsvilágbajnokság döntőjébe, mivel 1:3-ról felállva 6:4-re legyőzte Stephen Buntingot a szombat esti program első elődöntőjében. A walesi kiválóság élete első vb-fináléjában Gary Andersonnal mérkőzik meg, aki viszonylag simán nyert 6:3-ra az előzőleg Michael van Gerwent búcsúztató Dave Chisnall ellen.

darts-vb darts Stephen Bunting Gerwyn Price Gary Anderson Dave Chisnall

Darts-vb: Anderson vár a négy között Van Gerwenék meccsének győztesére

2021-01-01 12:57:29

Gary Anderson 5:1-re nyert a holland Dirk van Duijvenbode ellen, míg Stephen Bunting 3:0-s kezdés után 5:3-ra legyőzte a lengyel Krzysztof Ratajskit a londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében, így a péntek délutáni programból a PDC kétszeres és a BDO egyszeres világbajnoka jutott be a szombat esti elődöntőbe.

darts-vb darts Stephen Bunting Krzysztof Ratajski Gary Anderson Dirk van Duijvenbode

Darts-vb: Van Gerwen kétszettes hátrányból állt fel, ott van a nyolc között

2020-12-29 14:25:05

A londoni Alexander Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság keddi játéknapján az első kiemelt, világelső Mihael van Gerwen kétszettes hátrányból felállva 4:3-ra legyőzte Joe Cullent, így bejutott a negyeddöntőbe, míg a lengyel Krzysztof Ratajski a címvédő Peter Wrightot kiejtő Gabriel Clemenst győzte le, így ő is ott van a legjobb nyolc között. A délutáni mérkőzések során James Wade tökéletes leget, kilencnyilast dobott, de így is kiesett.  

kilencnyilas dartsvilágbajnokság darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen

Darts: a BDO volt világbajnoka három sikerrel ment tovább

2020-05-04 23:11:51

Stephen Bunting mindhárom mérkőzését megnyerte a dartssport első számú szervezetének online tornája, a PDC Home Tour 18-as számú csoportjában, így bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

darts Stephen Bunting PDC Home Tour Kim Huybrechts

Darts PL: Van Gerwen ismét legyőzte Price-t, de nem állt az élre

2020-03-12 23:18:30

Michael van Gerwen a UK Open döntője után a darts Premier League liverpooli fordulójában is legyőzte Gerwyn Price-t, de mivel Glen Durrant is győzött, a holland nem tudta átvenni a vezetést a tabellán. Stephen Bunting révén újabb beugró lopott pontot állandó szereplőtől, ezúttal Rob Crosstól.

darts Premier League darts Stephen Bunting Peter Wright Nathan Aspinall Michael van Gerwen

Darts-vb: a Gary Andersont búcsúztató Aspinall az első negyeddöntős

2019-12-27 20:29:16

A 2019-es elődöntős Nathan Aspinall 4:2-re legyőzte a londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokságon a kétszeres vb-győztes Gary Andersont, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé a tornán. A címvédő komolyabb izgalmak nélkül követte őt: Michael van Gerwen Stephen Buntingot búcsúztatta. 

darts-vb darts Stephen Bunting Nathan Aspinall Michael van Gerwen John Henderson

Darts-vb: Van Gerwen tarolt, James Wade kiesett

2019-12-22 15:41:00

Rob Cross, Michael Smith és Mensur Suljovic után újabb nagyágyúnak ért véget nagyon hamar a londoni PDC-dartsvilágbajnokság: a nyolcadik kiemelt, háromszoros elődöntős James Wade 4:2-re kikapott a BDO korábbi világbajnokától, Steve Beatontől a harmadik fordulóban vasárnap este. A játéknap záró mérkőzésén Michael van Gerwen 4:0-ra megverte Ricky Evanst.

darts-vb darts Steve Beaton Stephen Bunting Ricky Evans Michael van Gerwen

Darts-vb: egy hajszál hiányzott a kilencnyilashoz – videó

2019-12-18 16:48:14

A PDC-dartsvilágbajnokság hatodik napján ötszettes mérkőzésen jutott be a harmadik körbe a 17. kiemelt Stephen Bunting, míg James Wade simán győzte le Ritchie Edhouse-t.

darts-vb darts Stephen Bunting James Wade Benito van de Pas

Darts: óriási csaták a negyeddöntő második napján

2019-07-26 23:40:05

Erős volt a kontraszt a csütörtökhöz képest: a világbajnokság utáni legrangosabb dartsversenyen, a blackpooli World Matchplayen pénteken két szoros és színvonalas, sőt emlékezetes negyeddöntőt láttunk, amelyek végén Rob Cross–Daryl Gurney elődöntő alakult ki az alsó ágon.

darts World Matchplay darts Stephen Bunting Rob Cross Peter Wright Daryl Gurney

Darts: már az első napon dráma, Price meccsnyilakról esett ki

2019-07-20 21:40:31

Két kiemelt játékos, Gerwyn Price és Nathan Aspinall már az első napon kiesett, Gary Anderson és Rob Cross azonban továbbjutott az első fordulóból a blackpooli World Matchplayen, a profi dartsozók világbajnokság utáni legrangosabb versenyén.

darts Stephen Bunting Rob Cross Nathan Aspinall Mervyn King Gerwyn Price

Darts-vb: a legenda tovább él, Taylor a második fordulóban!

2017-12-15 22:32:57

Az utolsó világbajnokságán részt vevő Phil Taylor 3:1-re legyőzte honfitársát, az angol Chris Dobeyt a londoni dartsvilágbajnokság első fordulójában. A junior-világbajnok belga Dimitri Van den Bergh meglepetésre kiejtette a 21. kiemelt Stephen Buntingot.

darts-vb darts Stephen Bunting Phil Taylor Dimitri Van den Bergh Chris Dobey

Darts-vb: megszületett a torna eddigi legnagyobb meglepetése!

2016-12-17 17:38:28

Szombat este megszületett a londoni dartsvilágbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése: a BDO szervezet 2014-es világbajnoka, Stephen Bunting hét meccsnyíl elrontása után 3:2-re kikapott honfitársától, az angol Darren Webstertől az első fordulóban. A világelső Michael van Gerwen csak egy játékot veszített első mérkőzésén.

darts-vb darts Stephen Bunting Michael van Gerwen

Darts-vb: mindenki Van Gerwen ellen – legyőzhetetlen?

2015-12-16 11:00:47

Csütörtökön a londoni Alexandra Palace-ban elkezdődik a PDC-dartsvilágbajnokság. A verseny előtt összeállítottunk egy szubjektív listát a legjobb 16 játékosról, figyelembe véve idei formájukat, sorsolásukat és némiképp a múltjukat is. Mint minden ilyen lista, ez is egy vélemény, de talán azt senki sem vitatja, hogy a viadal legnagyobb esélyese a világranglista éllovasa, az idei hat premier versenyből ötöt megnyerő Michael van Gerwen.

darts-vb darts Vincent van der Voort Stephen Bunting Robert Thornton Raymond van Barneveld

Darts-vb: holland rangadó már a 3. fordulóban? A teljes sorsolás

2015-11-30 12:36:50

Hétfőn elkészítették a december 17. és január 3. között a londoni Alexandra Palace-ban megrendezendő PDC dartsvilágbajnokság sorsolását. A tornának 72 versenyző vág neki, de természetesen csak egy ünnepelhet 2016 első vasárnap estéjén.

darts-vb darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Phil Taylor Michael van Gerwen

Darts: Van Barneveld feldühítette a világbajnok Andersont

2015-04-30 19:54:57

A darts Premier League második csoportkörének negyedik játéknapját rendezték meg Birminghamben csütörtökön.

darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Phil Taylor Michael van Gerwen James Wade

Darts: Anderson pontot mentett, Van Gerwen kikapott a házi rangadón

2015-04-16 20:49:00

A darts Premier League 11. állomásán Aberdeenben Phil Taylor egy győzelmet és egy döntetlent gyűjtött be, győzni tudott Adrian Lewis és Raymond van Barneveld is, míg a Wade–Anderson találkozó döntetlennel ért véget.

darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Phil Taylor Michael van Gerwen James Wade

Darts: kiütötték a világbajnokot, meglepetés meglepetés hátán

2015-03-05 23:31:38

A darts Premier League ötödik fordulója rengeteg meglepetést tartogatott, ketten is begyűjtötték első PL-győzelmüket, az este legjobban várt találkozóján pedig a világbajnok Gary Anderson sima, 7–2-es vereséget szenvedett.

darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Phil Taylor Peter Wright Michael van Gerwen

Darts: Van Gerwen nagy hajrája döntetlent ért Lewis ellen

2015-02-26 19:38:19

Döntetlennel ért véget a darts Premier League negyedik állomásának rangadója Michael van Gerwen és Adrian Lewis között. A holland és az angol csatájában utóbbi már 5–2-re is vezetett, de mégsem sikerült megnyernie a találkozót.

darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Phil Taylor Peter Wright Michael van Gerwen

Darts: a „Kígyómarás”, „Shrek”, netán „Peter Griffin”? - ki a legvagányabb?

2015-02-19 15:49:12

Csütörtök este Liverpoolban rendezik a darts Premier League harmadik fordulóját. Beharangozó gyanánt ismét szavazásra biztatjuk olvasóinkat – ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, megítélésük szerint melyik játékos a legvagányabb, avagy melyik dartsozónak a leginkább extravagáns a kinézete? A zárójelekben a jelöltek becenevét tüntettük fel.

darts Stephen Bunting Phil Taylor Peter Wright Michael van Gerwen

Darts: Van Gerwen és Anderson palacsintadobálásban versenyzett

2015-02-17 12:53:58

Rendhagyó versenyben vettek részt a darts Premier League 2015-ös kiírásának résztvevői közül hatan: nyilak helyett ezúttal palacsintákat dobáltak.    

videó darts Premier League darts Stephen Bunting Raymond van Barneveld Michael van Gerwen