Találatok a Shane Tusup címkére

Találatok száma: 208

Puskás-musical: Shane Tusup is szerepet kapott a darabban

2021-06-18 14:13:25

Színpadra lépett a Puskás-musical június 17-i szabadtéri bemutatóján Shane Tusup. Az amerikai edzőnek egy hárommondatos szerepet kellett eljátszania Szente Vajk, a darab rendezőjének felkérésére.

Shane Tusup Puskás-musical Puskás Ferenc

NB III: Shane Tusup is balhéba keveredett a négy kiállítást hozó meccsen

2021-05-05 08:41:04

Mint beszámoltunk róla, az NB III-ban szereplő Komárom VSE vezetőedzőjét, Bozsik Pétert három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a III. Kerületi TVE-vel vívott hétvégi bajnoki után. A fővárosiak által a hajrában megfordított, rendkívül feszült mérkőzésen három piros lapot osztott ki Szalai László játékvezető, aki a 69. percben Bozsikot is elküldte a kispadtól. A Bors szúrta ki, hogy a meccs körüli balhéknak a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzője, a kerületiek felkészülését erőnléti trénerként segítő Shane Tusup is részese volt.

labdarúgó NB III Shane Tusup Komárom III. Kerületi TVE Bozsik József

Úszás: Usain Bolt példájából is okult a Tusuppal edző Holoda Péter

2021-02-09 11:25:53

Hamarosan kiderül, hogy mire viszi a vb-bronzérmes Holoda Péter Shane Tusuppal. Az SzPress Hírszolgálat cikke. 

úszás Shane Tusup Holoda Péter

Tenisz: Tusup is segít Stollár Fannynak felállni a padlóról

2020-12-21 07:47:48

Stollár Fanny készen áll a kemény munkára és hisz abban, hogy többek között Shane Tusup segítségével fel tud állni a padlóról.

Stollár Fanny Shane Tusup

Úszás: Tusup talán felnyitott néhány szemet – Holoda

2020-12-20 13:21:28

A gyorsváltóval 2017-ben világbajnoki bronzérmet szerző Holoda Péterrel a Magyar Nemzet készített interjút, melynek fő témája a 24 éves úszó jelenlegi edzője, Shane Tusup volt. Holoda mesélt többek között a kettejük közti edző-tanítvány kapcsolatról.

úszás Shane Tusup Holoda Péter

Kép: a Salzburg is üzent Szoboszlainak és a magyar válogatottnak

2020-11-13 11:21:32

Mint arról bizonyára már mindenki értesült, a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este 2–1-re legyőzte Izlandot, ezzel kiharcolta a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvételt. A remek siker után rengeteg gratulációt kapott a nemzeti csapat a közösségi médiában – az alábbi gyűjtésben ezekből szemezgettünk.

válogatott magyar válogatott Szoboszlai Dominik Shane Tusup Red Bull Salzburg Nagy László

NB I: Mint egy igásló, hihetetlen, mennyit dolgozik – Tusup Hahnról

2020-11-09 11:09:51

Shane Tusup a Blikknek Hahn János munkamorálját dicsérte, miután a Paksi FC játékosa négy gólt szerzett a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I legutóbbi fordulójában.

labdarúgó NB I Shane Tusup Paks NB I Hahn János

Emlékezés: Shane Tusup az 1956-os forradalom hőseiről posztolt

2020-10-23 17:26:11

Shane Tusup, a Hosszú Katinkát három olimpiai aranyéremhez segítő edző a hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg az 1956-os forradalomról és annak hőseiről.

forradalom emlékezés Shane Tusup

NB III: Shane Tusup is segíti a III. Kerületi TVE munkáját

2020-10-15 17:01:07

Együttműködési megállapodást kötött a III. Kerületi TVE és Shane Tusup: ennek értelmében a Hosszú Katinkát három olimpiai aranyéremhez segítő edző az NB III-as labdarúgócsapat hat tagjával külön program szerint dolgozik – írja az MTI.

Shane Tusup NB III III. Kerületi TVE

Válogatott: Amikor Szoboszlai játszik, üvöltök és sikoltozok a tv előtt – Tusup

2020-09-14 21:24:27

Szoboszlai Dominikot a szabadrúgások mesterének tartja, aki nyomás alatt is képes világklasszis teljesítményre. Úgy érzi, még ő is tud tanulni Dzsudzsák Balázstól, de segít neki abban, hogy a legjobbját nyújtva csapatot találjon magának, és visszakerüljön a válogatottba. Shane Tusup amerikai edző már messze nem csupán úszóedzőként tevékenykedik – erről mesélt az NSO Tv kamerája előtt.

videó magyar válogatott Szoboszlai Dominik Shane Tusup NSO Tv Ferencváros

Labdarúgás: Dzsudzsák Balázs Shane Tusup irányításával készül

2020-09-09 16:13:48

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edzőjével – és férjével –, Shane Tusuppal készül a 108-szoros válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs.

Shane Tusup Dzsudzsák Balázs

Úszás: A nagy teljesítmények szakértője vagyok – Tusup

2020-08-27 11:12:35

A több magyar sportolóval is foglalkozó Shane Tusup nem klasszikus edzőnek, sokkal inkább a nagy teljesítmények szakértőjének tartja magát.

úszás Szoboszlai Dominik Shane Tusup Bogdán Ádám

Légiósok: Kihozom az emberekből a maximumot, Szoboszlaiból is – Tusup

2020-07-25 13:26:38

Péntektől vasárnapig zajlik a Négy Nemzet-úszóverseny, amelyen jelen van Szilágyi Liliána amerikai edzője, Shane Tusup is. Nem titok, hogy a tréner más sportágban is próbálkozik, hiszen a Red Bull Salzburg középpályásával, Szoboszlai Dominikkel is együtt dolgozik. A közös munkáról beszélt az NSO Tv kamerája előtt, ahogy szóba kerültek a jövőbeli tervei és Bogdán Ádám is.

úszás videó légiósok Szoboszlai Dominik Shane Tusup Red Bull Salzburg

„Lázadók vagyunk” – interjú Szilágyi Liliánával és Shane Tusuppal

2020-06-18 21:19:33

Szilágyi Liliána, az FTC Európa-bajnok ezüstérmes úszója és amerikai edzője, Shane Tusup tökéletes összhangban dolgozik együtt: élni akarnak azzal az eséllyel, hogy elhalasztották az olimpiát.

Tokió 2020 Szilágyi Liliána Shane Tusup úszás

NSO-tanóra: Shane Tusup angolórát tartott

2020-05-21 16:04:57

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. Ezúttal Shane Tusupon volt a sor, aki angolórát tartott követőinknek.

úszás angol Shane Tusup NSO-tanóra

Légiósok: Szoboszlai Dominik felkészülését Tusup is segíti

2020-03-26 15:37:01

A Nemzeti Sport információi szerint a Red Bull Salzburg válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik felkészülését segíti Shane Tusup.

légiósok Szoboszlai Dominik Shane Tusup Red Bull Salzburg

Shane Tusup: Ráébredünk, mennyire nem értékeltük a hétköznapi, egyszerű dolgokat

2020-03-26 14:06:30

Az egyik szeme Kalifornián és a családján, a másik az úszóin: a Szilágyi Liliána mellett a lengyel Wojciech Wojdakot és a brazil Naná Almeidát is felkészítő Shane Tusup úgy véli, most mindenkinek a lehető legjobbat kell kihoznia a legrosszabb szituációból és a sport mindent túlél – ugyanakkor mindnyájunknak rá kell ébredni, mennyire értékesek a „hétköznapi, normális” dolgok és kis sikerek. A kaliforniai úszóedző a magyar szövetséget is dicsérte.

úszás koronavírus interjú Szilágyi Liliána Shane Tusup