Találatok a Schirilla György címkére

Találatok száma: 4

A magyar Forrest Gump – könyv a csodált, de meg nem értett Schirilla Györgyről

2022-07-28 09:37:55

Eleinte persze még nem volt olyan ismert, hogy például partra érve ne egy tányérsapkás rendőr fogadja („Jó napot kívánok, kérem a személyazonossági igazolványát!”), később viszont országos hírnévre tett szert, és amerre futott vagy úszott, ezrek szorítottak neki az út szélén és a folyóparton.

sportkönyvtár Schirilla György Képes Sport

Jótékonyság: cukorbeteg gyerekekért fut öt napon át Schirilla György

2011-06-04 14:14:25

Schirilla György hétfőtől péntekig a cukorbeteg gyerekekért fut öt napon át Zalaegerszegről Budapestre.

Schirilla György

Jeges Duna, embertömeg, csúcs hattyúkkal

2011-01-18 01:49:39

Több mint fél évszázada a „magyar téli folklór" részét képezik azok a folyóátúszások, melyeket idősebb Schirilla György rendszeresített, hogy aztán 1999-es halála után fia folytassa, rendre nagy érdeklődés mellett. Az egészséges életmód népszerűsítésén kívül extrém sportteljesítménynek is jócskán beillő próbáknál utóbbinak egy időben állandó társa volt Cserneczky Attila, akivel kilenc esztendeje is többször nekirugaszkodtak fagyos vizeinknek. Életüket olykor kisebb fennakadások színesítették: ifjabb Schirilla elakadt egy jégtábla alatt, kísérőjét pedig az egyik reggeli rádióműsor viccelte meg.

sportnaptár folyóátúszás Schirilla György Duna Cserneczky Attila

Úszás: Schirilla a Bodrog átúszásával zárta sorozatát

2009-02-28 04:00:22

Hét perc alatt átszelte Sárospataknál a Bodrog folyót ifjabb Schirilla György szombaton, szokásos téli úszósorozatának negyedik, utolsó állomásán.

Schirilla György