Találatok a Salford City címkére

Találatok száma: 10

Anglia: negyedosztályú csapat élére nevezték ki Paul Scholest

2020-10-12 17:26:17

A Manchester United legendás középpályása, Paul Scholes irányítja hétfőtől az angol negyedosztályban (League Two) szereplő Salford Cityt – adta közleménybe a klub.

edzőváltás angol labdarúgás Salford City Ryan Giggs Phil Neville Paul Scholes

Újra együtt a legendás 92-es MU-évfolyam Salfordban

2019-02-06 14:12:39

Január végén a Salford City futballklub sokat sejtető posztban közölte, hogy rendkívüli sajtótájékoztatót tart. A szurkolók szinte biztosra vették, hogy a már régóta rebesgetett hírt fogják megerősíteni, miszerint Paul Scholes, a klub résztulajdonosa lesz a negyedosztályú Oldham Athletic menedzsere. A sajtótájékoztatón azonban ennél is bombasztikusabb hírt jelentettek be: David Beckham is beszállt a majd' 80 éves klub tulajdonosai közé.

angol foci Salford City Paul Scholes Manchester United League Two David Beckham

Anglia: eljött a várva várt nap, David Beckham is beszáll az MU-sztárok klubjába

2019-01-23 14:09:34

David Beckham is résztulajdonosa lesz az angol ötödosztályban szereplő labdarúgócsapatnak, a manchesteri agglomerációban működő Salford Citynek. A BBC szerdai beszámolója szerint Beckham ugyanúgy 10 százaléknyi tulajdonrészt vásárol, mint tették azt korábban volt manchesteri csapattársai, Gary és Phil Neville, Ryan Giggs, Nicky Butt, valamint a salfordi születésű Paul Scholes.

Salford City Manchester United David Beckham

MU: az 5. osztályú klub ifistái ellen állt ki a női csapat, ez lett a vége…

2018-07-28 16:37:42

Mint arról májusban beszámoltunk, újjáalakult a Manchester United női labdarúgócsapata, amely a következő idényben az angol másodosztályban szerepel majd. A klub most a felkészülési időszakban az ötödosztályú Salford City ificsapata ellen állt ki edzőmeccsre. Nem lett szép vége.

női labdarúgás női foci felkészülés Salford City Manchester United

Anglia: a nagy testvér árnyékában – különböző filozófiák Manchesterben

2017-11-14 10:04:45

Azt mindenki tudja, hogy Manchester városának legnagyobb riválisai a vörös United és az égszínkék City. Az viszont kevésbé ismert tény, hogy az amatőrbajnokságban, a 6. vonalban két, a Manchester Unitedhez köthető csapat is van, amelyek között a klubfilozófia terén hatalmas szakadék tátong. Az egyik az FC United of Manchester, a másik a Salford City.

angol labdarúgás Salford City Manchester United FC United

Anglia: két MU-legenda a 8. ligás csapat kispadján

2015-01-03 19:24:31

Két Manchester United-legendát üdvözölhettek az angol nyolcadik ligában (Evo-Stik Division One North) szereplő Salford City szurkolói a kispadon: a menesztett Phil Power és segítője, Dave Chadwick helyére a klubban társtulajdonos Phil Neville és Paul Scholes ült le a Kendal Town elleni mérkőzésen.

Salford City Phil Neville Paul Scholes Manchester United

Videó: Neville jeges vízzel öntötte nyakon Scholes-t

2014-08-08 13:00:52

Jó ügyet szolgált Gary Neville és Paul Scholes tette. A két korábbi Manchester United játékos az angol Salford City elleni mérkőzés után az öltözőfolyosón kamerák kereszttüzében jótékonykodott. Neville egy vödör jeges vízzel öntötte nyakon Scholes-t, ezzel a James McArthur Gyermekkori Agydaganat Alapítványt támogatták.

Salford City Paul Scholes Manchester United Gary Neville ALS Ice Bucket Challenge videó

Videó: a kapufáról „tépték le” az odatapadt drukkert

2014-08-08 11:46:16

Az angol Salford City és a Manchester United „92-es osztálya”, azaz Beckham, Giggs, Scholes, Butt és a Neville testvérek jótékonysági mérkőzést játszottak, amelyen egy igen vicces jelenet játszódott le. Az egyik szurkoló beszaladt a pályára, és olyan erővel kapaszkodott fel a kapufára, hogy négy biztonsági ember kellett, hogy leszedje. Íme!

videó Salford City Ryan Giggs Manchester United David Beckham

Mit kerestek az MU-legendák a nyolcadosztályban?

2014-03-03 16:53:59

Salford City, jobb ha megjegyezzük ezt a csapatnevet, ugyanis egybehangzó sajtóhírek szerint az angol nyolcadosztályban szereplő klubot hamarosan felvásárolja Gary Neville, Ryan Giggs, Nicky Butt és Paul Scholes.

Salford City Ryan Giggs Paul Scholes Nicky Butt Manchester United Gary Neville

Anglia: Neville és Giggs felvirágoztatná a nyolcadosztályú klubot

2014-02-07 12:21:54

A BBC értesülései szerint az angol nyolcadosztályú Salford Citybe fektetne Gary Neville, a Manchester United korábbi válogatott labdarúgója. A legendás jobbhátvéd tervei között akadémia és új klubház építése is szerepel, az üzletbe pedig bevonná Ryan Giggst, a „vörös ördögök” még jelenleg is aktív walesi ikonját.

angol foci Salford City Ryan Giggs Premier League Manchester United Gary Neville