Találatok a Roland Duchatelet címkére

Találatok száma: 52

Újpest: egyelőre csak Belgiumban veszik biztosra Duchatelet távozását

2020-01-07 09:26:03

„A Duchatelet-féle üzletpolitika nem működik" – a belga Le Soir című lap újságírója az M4 Sport átigazolási műsorában beszélt arról, már csak idő kérdése lehet, mikor adja el az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a fővárosi együttest. A klub későbbre ígért hivatalos állásfoglalást.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet

Anglia: lezárult az adás-vétel, a Charlton már nem Duchatelet-klub

2020-01-02 16:49:17

A Charlton Athletic hivatalos oldalán jelentette be: lezárult az adás-vétel, Roland Duchatelet eladta a klubot az East Street Investmentsnek. A jelenleg az angol másodosztályban szereplő londoni klubnál az elmúlt években többször is tüntettek az újpesti klubtulaj, Roderick Duchatelet apja ellen, akinek a helyi drukkerek szerint egyáltalán nem számítottak a sportszakmai érvek, csupán a biztos profitot hajtotta a klubnál. Az idősebb Duchatelet távozását rendszeres tüntetésekkel követelték a szurkolók.

Újpest angol labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton

Elnöki ügy: újabb taggal csökkent a „Duchatelet-birodalom”

2019-11-29 13:29:09

A magyar labdarúgó-élvonalban szereplő Újpest belga tulajdonosának, Roderick Duchatelet-nek az édesapja, a 76 éves Roland Duchatelet eladta a tulajdonában álló s az angol másodosztályban szereplő Charlton Athleticet. Az ügylet hivatalosnak tekinthető, mivel az angol Football League is rábólintott, vagyis a vevő, az East Street Investments megfelel az előírásoknak, s így a klub új tulajdonosa lett – számolt be róla a BBC.

Újpest angol labdarúgás Roland Duchatelet Charlton

Anglia: „ingyen” is megválna a Charltontól az Újpest-tulaj apja

2019-02-27 18:22:47

Roland Duchatelet egy éve próbálja eladni a Charlton Atleticet – mindhiába. A belga üzletember viszonya a szurkolókkal jó ideje megromlott, rendszeresen tüntetnek ellene, sőt Belgiumba is utakat szerveznek, csak azért, hogy ott demonstráljanak. Duchatelet most különleges ajánlattal állt elő – amellyel akár a szurkolók is élhetnek. Ingyen adja a klubot egy angol befektetőnek, de csak akkor, ha a klubhoz tartozó létesítmények és birtokok árát ugyanúgy megfizeti. Szóval az az ingyen nincs is annyira ingyen.

Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton Athletic

Videó: Roland Duchatelet ellen tiltakoztak Angliában

2018-08-27 11:01:29

Az angol harmadosztályú Charlton Athletic szurkolói apró csomagokat dobtak a pályára a szombati, Fleetwood Town elleni bajnoki találkozón, így tiltakozva a tulajdonos, Roland Duchatelet ellen.

angol foci Roland Duchatelet Charlton Athletic

Anglia: újabb klubja eladásáról állapodott meg Duchatelet

2018-03-02 11:33:13

Megkönnyebbülhetnek a londoni Charlton Athletic szurkolói, Roland Duchatelet ugyanis megegyezett a vevőkkel az angol harmadosztályú klub eladásáról.

Újpest Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton Athletic

Belgium: Tévednek, akik szerint a futball jó üzlet – Duchatelet

2017-11-22 14:39:47

Mint ismert, az Újpest-tulajdonos Roderick Duchatelet édesapja, Roland Duchatelet a múlt héten eladta a belga élvonalbeli Sint-Truident egy japán cégnek, ezzel kivonult az ország futballéletéből. A 71 éves üzletember először beszélt döntésének hátteréről, és rávilágított, milyen nehéz dolguk van a tulajdonosoknak.

Sint-Truiden Roland Duchatelet

Belgium: Duchatelet eladta utolsó klubját, kivonult a futballéletből

2017-11-16 12:33:56

Nincs már érdekeltsége a belga klubfutballban Roland Duchatelet-nek: az élvonalbeli Sint-Truiden hivatalos közleményben jelentette be, hogy az üzletember eladta többségi tulajdonjogát a japán elektronikai cégnek, a DMM-nek, élettársa, Marijke Hofte, aki a klub elnöke, december elsején távozik posztjáról.

Standard Liege Sint-Truiden Roland Duchatelet Belgium

Belgium: japán kézbe kerül Duchatelet egyik klubja?

2017-08-08 13:19:42

Japán kézbe kerülhet Roland Duchatelet egyik klubja, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sint-Truiden.

Sint-Truiden Roland Duchatelet Japán Belgium

Anglia: a szurkolók Belgiumba mennek Duchatelet ellen tüntetni

2017-03-04 09:17:10

Betelt a pohár a Charlton Athletic szurkolóinál. A londoni klub rajongói szombaton újra Roland Duchatelet tudtára hozzák, hogy nem szeretnék tovább a tulajdonosi székben látni: csapatuk szombati bajnokija helyett 250-en Belgiumba, Duchatelet otthonához utaznak el, hogy ott tüntessenek ellene.

Újpest angol foci Sint-Truiden Roland Duchatelet Charlton Athletic

Újpest: Duchatelet a Red Bull-lal tárgyal a klub eladásáról?

2017-01-24 10:01:10

A Red Bull magyarországi képviselője szerint Roland Duchatelet, az Újpest FC-tulajdonos Roderick édesapja tárgyal az angol Charlton Athletic és a budapesti lila-fehér klub eladásáról.

Újpest FC Újpest Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Red Bull NB I

Videó: megint botrányosan kezdődött a Charlton meccse

2016-04-02 16:55:09

A rendőrségi figyelmeztetés ellenére ismét hallatott magáról a CARD, avagy a Charlton Athletic szurkolói azon csoportja, amely a tulajdonos Roland Duchatelet munkássága ellen tüntet az utóbbi időszakban.

videó Roland Duchatelet Charlton Athletic

Anglia: koporsóval üzentek Roland Duchatelet-nek a drukkerek

2016-03-14 17:07:16

Pocsékul szerepel az angol második ligában a Charlton Athletic: az 1905-ben alapított klub a hétvégén ugyan 2–0-ra legyőzte a feljutásra hajtó Middlesbrough-t, de így is a 23., kieső helyen áll, ötpontnyira a biztonságot jelentő 21. pozíciótól. A drukkereknek sok mindenből elegük van – elsősorban a tulajdonos Roland Duchatelet-ből és az ügyvezető Katrien Meiréből.

tüntetés szurkolók demonstráció Roland Duchatelet Premier League Charlton Athletic

Videoton: Tottiékról álmodozott, az Újpesthez nem volt kedve

2016-01-16 12:40:03

A héten Loic Negóval, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton jobbhátvédjével készített hosszabb interjút a sofoot.com. A francia labdarúgó többek között szót ejtett eddigi pályafutásáról, valamint a Magyarországon szerzett tapasztalatairól.

Újpest Videoton Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Loic Nego

Újpest: Vignjevics napokon belül elhagyja a lilákat – sajtóhír

2016-01-13 16:01:12

Angol sajtóhírek szerint Nebojsa Vignjevics, az NB I második helyén álló Újpest szerb vezetőedzője lesz az angol másodosztály utolsó előtti helyén szerénykedő Charlton Athletic menedzsere. A két klubnak ugyanúgy a Duchatelet család a tulajdonosa. Az Újpest szerda este cáfolta a Vignjevics távozásáról szóló hírt.

Újpest edzősors Roland Duchatelet Nebojsa Vignjevics Charlton Athletic

Anglia: ezrek tüntettek az utcán Duchatelet ellen – videó

2016-01-03 12:47:19

Szombaton több ezer Charlton-szurkoló tüntetett a klub belga tulajdonosa, Roland Duchatelet ellen, miután a csapat odahaza nem tudta legyőzni a Nottingham Forestet. A mérkőzés 1–1-re végződött.

Roland Duchatelet Charlton Athletic Championship

El: magyarfaló belga csapatba futhat bele a Fradi

2015-07-17 14:14:58

Bár a tegnap délutáni állapothoz képest a Ferencváros messzebbre került a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójától, motivációnak talán nem rossz, hogy felsejlett a távolban a következő lehetséges ellenfél: ha a Fradi a csütörtöki hazai veresége (0–1) ellenére továbbjut a Zeljeznicar ellen, akkor megmérkőzhet az idehaza gyakorta az Újpesttel együtt emlegetett patinás belga klubbal, az európai kupákban a magyar csapatok ellen eddig sikeres Standard Liege-zsel.

Standard Liege Roland Duchatelet Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

Újpest: „Mindkét klub jól jár, ha együttműködünk egymással”

2015-07-05 12:55:09

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet az egyik belga internetes oldalnak adott nyilatkozatában elmondta, annak ellenére is szeretne jó munkakapcsolatot ápolni a Standard Liege-zsel, hogy édesapja, Roland Duchatelet eladta a belga klubot.

Újpest magyar átigazolás Standard Liege Roland Duchatelet Roderick Duchatelet NB I

Belgium: eladták az Újpest futballcsaládjának ékkövét

2015-06-24 11:40:12

Szerdán sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Roland Duchatelet főtulajdonos eladta az Újpestet is magába foglaló futballbirodalma ékkövének tekintett Standard Liege-t. Nincs arra utaló jel, hogy a tranzakció befolyásolná a budapesti lila-fehérek mindennapjait.

belga foci Standard Liege Roland Duchatelet

Újpest: a Duchatelet-birodalom új taggal bővülhet - sajtóhír

2015-03-27 15:25:17

Holland sajtóértesülések szerint a belga másodosztályban szereplő ASV Geel labdarúgócsapatának megvásárlásán gondolkodik Roland Duchatelet.

Újpest Standard Liege Roland Duchatelet Charlton Athletic Carl Zeiss Jena Alcorcón