Találatok a Rodrigo Corrales címkére

Találatok száma: 14

Férfi kézi BL: Elegem van már a bronzérmekből... – Marguc

2020-12-28 23:02:49

Mint ismert, a 2019–2020-as férfi kézilabda Bajnokok Ligája-idény kölni négyes döntőjének első napján a Telekom Veszprém hosszabbítás után 36–35-re kikapott a THW Kieltől, így kedden a harmadik helyért játszhat a PSG ellen, míg a német együttes készülhet a Barca elleni fináléra.

férfi kézilabda BL Telekom Veszprém THW Kiel Rodrigo Corrales Gasper Marguc

Férfi kézilabda: pozitív teszt, karanténban a Veszprém

2020-10-20 16:35:17

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Rodrigo Corrales egymás után két pozitív koronavírustesztet adott, így a teljes keret és a stábtagok is karanténba kerültek.

koronavírus férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Telekom Veszprém Rodrigo Corrales

Férfi kézi: Sterbik örül, hogy nem lesz rá szükség a kapuban

2020-09-24 09:59:46

Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém legendás kapusa, jelenlegi kapusedzője a vehir.hu-nak beszélt a veszprémi kapushelyzetről.

kapusok kapusedző férfi kézilabda Bajnokok Ligája Vladimir Cupara Telekom Veszprém Székely Márton

A Corrales-faktor: mennyit ér a spanyol kapus a Veszprémnek?

2020-09-18 09:29:57

Az elmúlt hetek győzelmeit látva egyre bizonyosabb, hogy a Veszprém megtalálta a hiányzó láncszemet, akit Rodrigo Corralesnek hívnak.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rodrigo Corrales

Férfi kézi: a Veszprém spanyol kapusa magyarul is megtanulna

2020-08-12 14:45:28

Rodrigo Corrales, a Telekom Veszprém új spanyol kapusa felfedezné hazánkat, de a napi két intenzív edzés mellett nem sok mindenre jut ideje.

férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Rodrigo Corrales

Férfi kézi: a nyelvzseni klasszis Veszprémben is bizonyítana

2020-07-15 08:09:24

A spanyol Rodrigo Corrales nem csupán kétszeres Eb-győztes kézilabdakapus, hanem nyelvi zseni is. Anyanyelvén kívül portugálul és angolul is jól beszél, de hogy jól megértesse magát, Plockban lengyelül, majd Párizsban franciául is egészen jól megtanult. Négy évre kötelezte el magát a Telekom Veszprémmel, mielőbb magyarul is szeretne megszólalni.

férfi kézi Eb Telekom Veszprém Sterbik Árpád Rodrigo Corrales Nagy László David Davis

Férfi kézi: „Úgy álltam be, hogy nekem sem ember, sem Isten nem fog gólt lőni”

2020-05-15 14:38:17

Sterbik Árpád visszavonulása után ígéretes kapustrióval vág neki a következő szezonnak a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, a bakonyiak utolsó BL-meccsét végigvédő Székely Márton szerint a final four ismét alapkövetelmény.

férfi kézilabda Vladimir Cupara Telekom Veszprém Székely Márton Sterbik Árpád Rodrigo Corrales

Férfi kézi: Rodrigo Corrales elárulta, miért választotta Veszprémet

2019-12-16 11:14:15

Veszprémben kezdi a következő idényt a spanyol kapus, aki magyarul is megtanulna, ha már 2024-ig itt játszik, nem pedig a PSG-ben.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Rodrigo Corrales PSG

Veszprém: a PSG Európa-bajnok játékosa érkezik – hivatalos

2019-12-15 10:42:37

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy jövő nyártól a gárdánál folytatja pályafutását a PSG kapusa, Rodrigo Corrales. A klub három szerződéshosszabbításról is hírt adott.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Rodrigo Corrales Petar Nenadics Gasper Marguc

Férfi kézi: négy évre ír alá a spanyol kapus Veszprémben

2019-11-06 10:25:24

Korábban már a Le Parisien is arról számolt be, hogy a Telekom Veszprém Rodrigo Corralesszel erősítheti meg a keretét, most pedig a Marca erősítette meg, hogy minden bizonnyal a magyar csapathoz igazol a spanyol kézilabdakapus.

férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Rodrigo Corrales

Férfi kézi: Sterbik az idény végén visszavonul – sajtóhír

2019-10-30 10:55:03

Sajtóhírek szerint az idény végén visszavonul Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa. Szerződése a nyáron lejár, és a gol.mk úgy értesült, nem hosszabbítja meg azt.

Sterbik Árpád Rodrigo Corrales kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém

Férfi kézi: Európa-bajnok kapust hív a Veszprém – sajtóhír

2019-05-16 18:09:30

Azok után, hogy a legutóbbi három final four-szereplés során csupán egyszer jutott be a döntőbe, de azt is elveszítette a PSG férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, a párizsiak számára nagy csalódás volt, hogy ezúttal már a negyeddöntőben elvéreztek a Kielcével szemben. Ezen az sem segített, hogy az együttes első lett a ligakupában és sorozatban ötödik alkalommal nyert bajnoki címet.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Rodrigo Corrales PSG

Férfi kézi-vb: Sterbiknek újra be kell ugrania; testvére pótolja a veszprémi beállót

2019-01-19 10:08:18

Több válogatott is cserélt a középdöntő előtt a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A spanyolok két helyen is változtattak, a kapus Rodrigo Corrales helyére behívták Sterbik Árpádot, aki az elmúlt napokban már készenlétben állt, és hamarosan megérkezik Kölnbe. Esti ellenfelünk, Dánia a megsérült René Toft Hansen helyére a testvérét, Henriket nevezte be.

férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Sterbik Árpád

Férfi kézi-vb: a LED-fal rádőlt a spanyol játékosokra

2019-01-18 21:21:12

Egészen szürreális eset történt a világbajnokság középdöntőjére készülő spanyol férfi kézilabda-válogatott edzésén a kölni Lanxess Arénában: a nehéz LED-fal egyszer csak feldőlt az egyik hosszanti oldalon, amelynek következtében Rodrigo Corrales térdsérülést szenvedett. 

férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb Sterbik Árpád