Találatok a Robert Huff címkére

Találatok száma: 7

WTCR: Rob Huffé a pole a négyszer félbeszakított időmérő végén

2018-06-23 15:08:59

Rob Huff indulhat a pole-ból a túraautó világkupa (WTCR) első versenyén Portugáliában, miután a négyszer is félbeszakított és idő előtt véget érő kvalifikáción a leggyorsabbnak bizonyult. Mögüle Mehdi Bennani rajtolhat a második helyről, míg Michelisz Norbert a harmadik pozícióból várhatja a piros lámpák kialvását.

Zengő Motorsport WTCR Vila Real Szabó Zsolt Robert Huff Portugália

WTCR: Huff a pole-ban, Michelisz lett a legjobb hyundaios

2018-05-20 09:35:56

A Hyundait érintő teljesítménycsökkentő intézkedések éreztették hatásukat a túraautó-világkupa (WTCR) zandvoorti versenyhétvégéjének első időmérő edzésén is. Michelisz Norbert végzett a legelőkelőbb helyen a dél-koreai gyártó autóival versenyzők közül, de ő is a csak a 14. lett, ráadásul a 19. pozícióból indulhat az öthelyes rajtbüntetése miatt. A pole pozíciót Robert Huff szerezte meg, őt Yann Ehrlacher és Gordon Shedden követi a rajtrácson.

Zengő Motorsport Zandvoort WTCR Szabó Zsolt Robert Huff Nagy Norbert

WTCR: Mulleré az első verseny, Michelisz lemaradt a dobogóról

2018-05-10 20:42:19

Jó rajtjának és sikeres védekezésének köszönhetően Yvan Muller örülhetett a győzelemnek az első versenyen a túraautó-világkupa (WTCR) nürburgringi állomásán. Michelisz Norbertet az első körben megelőzte Robert Huff, és bár a magyar pilóta sokszor próbálta visszaszerezni a harmadik helyet, nem tudott felállni a dobogóra. Vk-éllovas csapattársa, Gabriele Tarquini viszont még nehezebb futamon van túl – be sem tudta fejezni a versenyt.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Robert Huff

WTCR: kaotikus első verseny – Tarquini nyert, Michelisz kiesett

2018-04-07 19:03:47

Nem sikerült jól a szezonnyitó hétvége első napja Marrákesben, a túraautó-világkupában (WTCR) Michelisz Norbert számára. A magyar pilóta csak az utolsó helyről kezdhette meg az első marokkói versenyt, és bár az eleje jól alakult számára, egy furcsa hiba miatt végül kiállni kényszerült. A futamot csapattársa, Gabriele Tarquini nyerte meg. A pole-ból induló Thed Björk a második lett, a dobogó legalsó fokára Robert Huff állhatott fel.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Robert Huff Nagy Norbert

WTCC: vissza a gyökerekhez, a címvédő újra a SEAT-nál

2013-02-27 11:31:01

A túraautó-világbajnokság (WTCC) címvédője, Robert Huff megtalálta „új" csapatát: a 33 esztendős brit pilóta a Münnich Motorsport versenyzője lesz 2013-ban, így egy SEAT Leónt vezethet. Huffnak a Chevrolet sorozatból való kivonulása miatt kellett új csapatot keresnie magának.

túraautó-világbajnokság WTCC SEAT Robert Huff

WTCC: kaotikus futamok, Micheliszé a Yokohama Trophy

2012-11-18 08:53:17

Kaotikus futamokat hozott a túraautó-világbajnokság záró versenye, a Makaói Nagydíj. Az ütközésektől tarkított versenyeken Michelisz Norbert nem szerzett pontot, ám mivel ez riválisainak sem sikerült, az övé lett a Yokohama Trophy, vagyis a legjobb privát versenyzőnek járó trófea. A világbajnoki címet Robert Huff gyűjtötte be, aki az első futamon nem ért célba, a másodikon viszont második lett.

WTCC Robert Huff Michelisz Norbert

Túraautó-vb: Michelisz hetedik lett a makaói időmérőn

2012-11-16 11:52:09

Michelisz Norbert a hetedik helyről indulhat a Makaói Nagydíjon, a 2012-es túraautó-világbajnokság záró futamán. A pole pozíciót a világbajnoki pontversenyben vezető Robert Huff szerezte meg, aki új kvalifikációs rekordidőt autózott (2:29.422).

túraautó-világbajnokság Robert Huff Michelisz Norbert